U novo sabiralište Agroproteinke uloženo 8 milijuna kuna

Autor: Poslovni.hr , 16. svibanj 2013. u 16:05
Press foto

Investicija bi trebala biti sufinancirana iz IPARD Programa nakon očekivane kontrole Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Agroproteinka d.d., najveći prerađivač životinjskih nusproizvoda u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi, danas je u Garčinu svečano otvorila novo sabiralište u kojem će prikupljati bivšu hranu iz trgovačkih lanaca, klaoničke nusproizvode i ostale nusproizvode životinjskog podrijetla s teritorija Brodsko-posavske županije i ostalih, susjednih slavonskih županija.

Svečanom otvorenju nazočili su ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina, pomoćnica ministra Mirjana Mataušić-Pišl, načelnik općine Garčin Mato Grgić, menadžment tvrtke Agroprotienka na čelu s Ivicom Grlićem Radmanom, direktorom tvrtke, te predstavnici nadležnih tijela i institucija kao i predstavnici subjekata u poslovanju s hranom. Vrijednost investicije je cca 8 milijuna kuna.

Investicija bi trebala biti sufinancirana iz IPARD Programa nakon očekivane kontrole Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, stoji u priopćenju Agroproteinke.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Dakle još jedno otvaranje dobrih želja. Trebalo bi zabraniti otvaranja početka radova.

New Report

Close