Emmezeta ide korak dalje, u kupnju možete i sa psom

Autor: Božica Babić , 19. kolovoz 2014. u 13:42
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Prihod u 2013. iznosio je gotovo 400 milijuna kuna, pa očekuju, rekao je u ponedjeljak prigodom otvaranja novoga prodajnog objekta na zagrebačkom Žitnjaku predsjednik Uprave Slobodan Školnik, da će nakon integriranja četiriju trgovina Kike pod brend Emmezete njihovi prihodi znatno rasti.

U trima trgovinama Emmezete godišnje su prodavali više od tri milijuna artikala. Prihod u 2013. iznosio je gotovo 400 milijuna kuna, pa očekuju, rekao je u ponedjeljak prigodom otvaranja novoga prodajnog objekta na zagrebačkom Žitnjaku predsjednik Uprave Slobodan Školnik, da će nakon integriranja četiriju trgovina Kike pod brend Emmezete njihovi prihodi znatno rasti.

"Kod nas jedan i jedan neće biti dva već tri", ilustrirao je Školnik očekivani rast kompanije već dogodine. Otkrio je da znatan dio prihoda ubiru i kroz web shop te da su stanovnici iz Dubrovnika i njegova okruženja najbrojniji on-line kupci. Vlasnik Emmezete dosad je na hrvatskom tržištu investirao više od 150 milijuna eura, tvrtka danas zapošljava 700 radnika. Do kraja ove godine, najavio je, bit će ih 800 nakon što otvore najveći objekt bivše Kike, onaj na Jankomiru. Školnik je u ponedjeljak uručio donaciju Emmezete SOS Dječjem selu Hrvatska, namještajem i kućanskim aparatima ukupne vrijednosti 70 tisuća kuna opremit će dva stana za njihove štićenike. 

Školink je rekao i da u njihove dućane nisu dobrodošli samo obitelji s djecom, nego i njihovi kućni ljubimci – psi.

Komentirajte prvi

New Report

Close