U akciji Agrokor uhićen savjetnik Ante Ramljaka

Foto: Borna Filic/PIXSELL Foto: Borna Filic/PIXSELL

Damir Kuštrak je, kako je neslužbeno doznao N1, jedini od Todoriću bliskih ljudi ostao angažiran i nakon otvaranja postupka izvanredne Uprave.

Ramljak ga je, naime, angažirao kao svoga savjetnika. Osim toga, kako smo neslužbeno doznali, i Kuštrakov je ured u Tornju pregledan tijekom Akcije Agrokor.
Provjeru ovih informacija N1 je zatražio koncernu.
„Točno je da je Damir Kuštrak jedini bivši član najvišeg menadžmenta Agrokora koji je nakon otvaranja postupka izvanredne uprave ostao zaposlenik Agrokora d.d. te je od 2. svibnja ove godine zaposlen na mjestu savjetnika. Radnje vezane uz današnju policijsku akciju izvanredna uprava ne može komentirati“, odgovorili su iz Agrokora.
 

Komentari (1)
  • Jovan
    Jovan 21:47 26.10.2017.

    Agrokor je uvijek bio u šakama onih koji su davali novce, u šakama investitora. Todorić je iskoristio poziciju privremenog gazde, natrpao džepove i odmaglio. Da je sve čisto, sada bi Agrokor samo još i formalno prešao u šake investitora. Međutim, nije čisto i taj prijelaz neće biti ni pošten, ni transparentan. Neki će dograbiti više a neki manje. Kao nagradu za to “naštelavanje”, određena domaća ekipa će napuniti džepove novcima. Ako sudovi odluče da se stvar ima korigirati, korekcija će ići iz naših džepova a mi na to nećemo ni trepnuti.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!