Todorić: Blokada imovine moja je velika pobjeda

Foto: Borna Filić / Pixsell Foto: Borna Filić / Pixsell

"Niti jedan jedini euro nije završio na mojim privatnim računima."

Odluku Županijskog suda na zahtjev Ante Ramljaka smatram svojom velikom pobjedom, objavio je jučer na blogu Ivica Todorić nakon što je zagrebački Županijski sud prihvatio prijedlog izvanredne Uprave Agrokora i blokirao imovinu 15 osumnjičenih u aferi Agrokor.

"Svi oni koji su o meni mjesecima govorili laži o navodnim pronevjerama milijardi kuna sada mogu lako utvrditi i moju imovinu, i načine njezina stjecanja, ali i sve transakcije kojima me žele kriminalizirati. Odluka Županijskog suda u Zagrebu da prihvati odštetni zahtjev Ante Ramljaka u iznosu od 1,6 milijardi kuna koje, zbog navodne štete Agrokoru, potražuje od mene i mojih suradnika samo je još jedan dokaz o tome da sam cijelo vrijeme govorio istinu i iznosio točne podatke. Nikada iz Agrokora nisam otuđio niti jedan jedini euro, sav novac utrošen je isključivo za razvoj i poslovanje Agrokora. Odluka Županijskog suda o blokadi moje imovine najbolje pokazuje i čime točno raspolažem - nakon desetljeća vođenja i stvaranja najveće privatne kompanije moja je imovina javna - četvrtina kuće u kojoj inače žive četiri obitelji, nekoliko poljoprivrednih zemljišta i prazni bankovni računi", poručio je Todorić.

"Za to vrijeme Ramljak i kompanija iz otetog Agrokora izvlače stotine milijuna kojima plaćaju isljednike i financijske forenzičare, odnosno plaćaju svoje pouzdane partnere. Neka već jednom netko zatraži da se točno utvrdi gdje je taj silni novac! Naravno, utvrdit će da je svaki cent utrošen za rast Agrokora. Niti jedan jedini euro nije završio na mojim privatnim računima. Odštetni zahtjev i odluka Županijskog suda u Zagrebu tako je, ustvari, moja velika pobjeda jer je vrlo lako utvrditi tijek novca i dokazati da se radi o samo još jednoj predstavi za javnost u režiji Ante Ramljaka i Martine Dalić", kaže Todorić.

Komentari (2)
  • malimllr
    malimllr 14:49 27.12.2017.

    mogu li se gosp. Ivica, sukladno tome i mali dioničari - špekulanti, osjećati velikim pobjednicima

  • benčić-jur
    benčić-jur 14:28 27.12.2017.

    U postupku izvršenja smrtne kazne osuđenika su doveli pod vješala i baš kada mu je krvnik stavio omču oko vrata jedan novinar upita osuđenika kako se osjećate?, na što ovaj odgovori - još uvijek dobro !.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!