Talijani žele investirati u zagorski aerodrom, vrijednost ulaganja je 40 milijuna kuna

Autor: Ivica Beti/VL , 13. veljača 2017. u 08:20
Foto: Robert Anić / Pixsell

Pristigle su dvije ponude, a ona iz Italije jedina je zadovoljila tražene uvjete.

Investitor iz Italije ozbiljno je zagrizao za travnato letjelište u selu Gubaševu tri kilometra udaljeno od Zaboka. Obavio je, kako doznajemo, razgovore s čelnicima Krapinsko-zagorske županije koja je kao većinski vlasnik tvrtke Krapinsko-zagorski aerodrom prošle godine raspisala javni poziv zainteresiranim koncesionarima.

Procijenjena vrijednost potrebnih ulaganja je oko 40 milijuna kuna. Pristigle su dvije ponude, a ona iz Italije jedina je zadovoljila tražene uvjete. Pođe li sve po planu, aerodrom bi nakon 18 godina, koliko je prošlo od prvih konkretnijih koraka, napokon mogao postati dobra poduzetnička i turistička priča, a ne projekt koji je županijski vijećnik Stjepan Ranogajec prije nešto više od mjesec dana nazvao megalomanskim, vrećom bez dna i travnjakom na kojem bi bilo isplativije pasti krave.

Komentari (1)
Pogledajte sve

uložio je hajdašijana već do danas 10 milijuna kn naših novaca u livadu a do sad je imao 3 aviona koja su mu sletila na zračnu luku ” hajdašijana ” i jedan se zbog poplavljene piste razbio , jer mladi saucha je za njega mala beba,pa kad bi institucije radile posao,drug pajdaš je ipak malo veći kalibar,bilo bi tu malo ozbiljnijih stvari od putnih naloga

New Report

Close