Svi poslovi Ive Todorić: Biznis joj više nije u minusu, dobro zarađuje i od nekretnina

Foto: Pixsell Foto: Pixsell

Nakon razvoda s djecom je ostala živjeti u Kulmerovim dvorima.

Nakon odlaska s mjesta direktorice marketinga u Agrokoru Iva Todorić je 2017. godine osnovala tvrtku Srculence koja je registrirana za čitav niz djelatnosti od poslovnog savjetovanja i promidžbe, preko trgovine, turizma, cateringa, kreditiranja, pružanja medijskih usluga, zastupanja inozemnih tvrtki i još brojnih drugih djelatnosti, piše Večernji list.

Prema podacima iz sudskog registra prvu godinu rada tvrtka je ostvarila prihode od 124.388 kune i rashode od 135.371 kunu i tako godinu završila u minusu od 10.983 kune. Već iduće godine financijske prilike bile su znatno bolje. Todorićeva, koja je jedini osnivač tvrtke, uspjela se izvući iz minusa i poslovnu godinu završiti s dobiti od 111.389 kuna. Za uspješnu poslovnu godinu odlučila se nagraditi krstarenjem u organizaciji motivacijske govornice Ane Bučević za koje je izdvojila čak 16 tisuća kuna. -  Nosit ću spoznaju da je najvrednija investicija u životu investirati u sebe i tko god misli da je investirati u robu, u putovanje...ne... - poručila je tada Iva ne krijući koliko joj je Bučević pomogla u najtežim trenucima života poput  propasti  poslovnog carstva, ali i razvoda od supruga Hrvoja Balenta. Njihovi bračni problemi započeli su u vrijeme najveće krize Agrokora, a što je kumovalo razvodu nikada nije u potpunosti razjašnjeno.

Nakon razvoda s djecom je ostala živjeti u Kulmerovim dvorima koje od prošle godine iznajmljuje za razne evente poput vjenčanja, privatnih zabava ili press konferencija. Unajmiti se mogu samo određeni prostori za održavanje evenata poput dvorca, ali i dnevnog boravka u kojem je održano predstavljanje komedije Vinka Brešana "Koja je ovo država", piše Večernji list.

Uz najam Kulmerovih dvora, Iva kućni budžet puni i najmom obiteljske vikendice 'Čarobna koliba' u Ravnoj Gori. Rustikalno uređen objekt sastoji se od četiri zasebne spavaće sobe, kupaonice i dnevnog boravaka, a gosti na raspolaganju imaju i saunu te vanjski bazen. Cijena noćenja u kolibi koja prima maksimalno osam osoba iznosi 7.455 kn što Ivi omogućuje da i dalje nastavi živjeti lagodnim životom na koji je navikla

Komentari (3)
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve