‘Spreman sam za prljavu kampanju i napade ispod koljena’

Autor: Poslovni.hr , 13. prosinac 2012. u 10:15
Davor Bernardić (Foto: Patrik Maček/PIXSELL)

Kruže glasine da se Rajko Ostojić već neko vrijeme ne javlja na pozive Davora Bernardića.

Zoran Novosel, član Gradskog odbora i šef SDP-ove organizacije Maksimir, pokrenuo je inicijativu da se sastane Gradski odbor i još jednom Davora Bernardića potvrdi kao kandidata za gradonačelnika, piše Večernji list.

No ta ideja nije sjela njegovu šefu Bernardiću, a ni dijelu članova SDP-a koji su procijenili da bi im takav manevar donio više štete nego koristi, pa sada i sam Novosel opravdava svoju ideju kao “krivo protumačenu”. On tvrdi da je želio “podebljati” Bernardićevu kandidaturu jer je bespredmetno raspravljati o nečemu što je već odlučeno jer bi onda mogli stalno mijenjati odluke.

Kako Večernji navodi, kruže i glasine da se Rajko Ostojić već neko vrijeme ne javlja na pozive Davora Bernardića, s kojim je sve donedavno vrlo blisko surađivao. Na pitanje Večernjeg lista je li Rajka Ostojića pitao ima li ambicije zamijeniti ga na mjestu SDP-ova kandidata za gradonačelnika, Bernardić je odgovorio: 'Ne prepričavam razgovore koje vodim s ostalima, pa neću ni razgovor s Rajkom.' Činjenicu da se Ostojić još nije oglasio i podržao njegovu kandidaturu, Bernardić odgovara: ' Ne želim komentirati medijska nagađanja. Spreman sam za prljavu kampanju i napade ispod koljena i ispod gležnja na sebe i obitelj'.

Komentari (4)
Pogledajte sve

Mali je ljigav kao da je iz Pusičkine grebatorske stranke HNS .

Ma ima čovjek tolika muda da mu vise do ispod koljena[emo_smijeh]……

Ovakvi nam trebaju spremni na sve.Vjerujem da se nicega ne boji,radi dnevno tisuce sklekova,tisuce trbusnjaka.Ma ni metka se ne boji. Ma da smo imali ovakva 2 u vrime rata u 3 dana bi cilu Hrvatsku oslobodili.

…ma vidi ti ovog mladog zelenbača…[emo_zloban]

…obično se kaže za napade ispod pojasa ( valjda tamo gdje su slabine )a zamisli on ih očekuje ispod koljena…

…dobro da nije ispod pete…

…hmmm,još je mlad i zelen pa možda nauči …[emo_zloban][emo_namigusa]

New Report

Close