Seosko imanje Jurini Dvori – utočište u baranjskom kraju

Autor: Poslovni.hr , 19. svibanj 2014. u 08:38
Seosko imanje Jurini dvori

Ako ste zasićeni svakodnevnom napetošću, žurbom i stresom seosko imanje Jurini Dvori u općini Kneževi Vinogradi pravo je utočište za vas.

Ako ste zasićeni svakodnevnom napetošću, žurbom i stresom seosko imanje Jurini Dvori u općini Kneževi Vinogradi pravo je utočište za vas.

Poslovni dnevnik kreće u potragu za najboljim seoskim gospodarstvom u sklopu trećeg izdanja Gastrofeja. Ono što ovogodišnje natjecanje čini posebnim je činjenica da krećemo u potragu za najboljim hrvatskim seoskim domaćinstvom – ugostiteljskim i ruralnim ambijentom koji zadovoljava sve odrednice poslovnog i gastronomskog utočišta. 

Natječaj se organizira u svrhu promocije seoskih gospodarstava u Hrvatskoj, te će se kroz tromjesečnu intenzivnu kampanju na svim platformama Poslovnog dnevnika, 24sata i Večernjeg lista upoznati javnost s pozicijom i gastro ponudom seoskih gospodarstva u Hrvatskoj. Gospodarstva se besplatno prijavljuju za sudjelovanje ovdje.

Jurini Dvori

Jurini dvori su autohtono obiteljsko imanje iz 1939. godine koje se smjestilo dvadesetak kilometara od Osijeka. Kuća je potpuno namještena i adaptirana, te je zadržala svoj izgled koji je imala kad je izgrađena. Ovo je mjesto gdje vam se čini kao da je vrijeme stalo ili da protječe polako baš poput rijeka Drave i Dunava koje krase ovaj baranjski kraj. 

Smještaj možete potražiti u osam dvokrevetnih soba koje se po potrebi mogu opremiti dodatnim krevetom. Ovisno o njihovoj opremljenosti, sobe su kategorizirane s dvije i tri zvjezdice.

Ponuda

Ako ste željni kuhanja, koristiti možete kuhinju sa svim potrebnim aparatima. U prednjem velikom dvorištu nalazi se vanjska zidana peć, ali i natkrivena terasa gdje se možete odmoriti i uživati u svježem i čistom seoskom zraku. Ako želite, domaćini će za vas pripremiti baranjski domaći doručak čije su sastojke sami proizveli: domaći kulen, svježi sir, kulenova seka, kobasice, pekmezi, džemovi, zimnice, domaći sokovi, rakija, likeri, vina…

Imat ćete priliku kušati domaći sok od bazge ili se ugrijati uz čašicu domaće rakije šljivovice Domaćini će vam svakako preporučiti da pogledate Kneževu kušaonicu u Kneževim vinogradima, vinske podrume u Zmajevcu i Suzi, spomenik u Batini, etno selo Karanac, Kopački rit, dvorac obitelji Habsburg u Tikvešu, Osijek i mnoga druga zanimljiva mjesta.

Posjetite seosko imanje Jurini Dvori, opustite se u sobama, otkrijte čari baranjskog kraja te razgledajte stare autohtone stvari (stare slike, staro posuđe i slične stvari) koje se nalaze posvuda po imanju i vraćaju vas u stara vremena. 

 

Komentirajte prvi

New Report

Close