Besplatna promocija za seoska gospodarstva - prijavite se ovdje!

Thinkstock Thinkstock

Poslovni dnevnik kreće u potragu za najboljim seoskim gospodarstvom.

 

Poslovni dnevnik kreće u potragu za najboljim seoskim gospodarstvom.

Nakon što su u organizaciji Poslovnog dnevnika i PBZ- carda kao glavnog sponzora, članovi naših stručnih žirija, kroz dvije godine svoga rada, uspjeli posjetiti 42 najbolja restorana i na koncu izabrati pobjednike Gastrofeja 2012. i 2013., kreće novo gastronomsko nadmetanje, Gastrofej 2014. (predstavljanje restorana, glasanje, kao i odabir najboljeg restorana moći ćete pratiti u ovom specijalu).

Što ovogodišnje takmičenje čini posebnim je činjenica da krećemo u potragu za najboljim hrvatskim seoskim domaćinstvom - ugostiteljskim i ruralnim ambijentom koji zadovoljava sve odrednice poslovnog i gastronomskog utočišta. Od mogućnosti održavanja svakodnevnih, ali i višednevnih okupljanja poslovnih ljudi, organiziranih team buildinga, do opuštajuće rekreativne atmosfere i naravno izvorne domaće gastronomske i enološke ponude, koja oplemenjuje ozbiljne poslovne domjenke i projekte.

Natječaj se organizira u svrhu promocije seoskih gospodarstava u Hrvatskoj, te će se kroz tromjesečnu intenzivnu kampanju na svim platformama Poslovnog dnevnika, 24sata i Večernjeg lista (web, print, 24sata TV) upoznati javnost sa pozicijom i gastro ponudom seoskih gospodarstva u Hrvatskoj.

Kako se prijaviti za sudjelovanje?

Seoska gospodarstva se prijavljuju na natječaj kroz niže objavljeni formular gdje moraju ispuniti obrazac. Sljedeći uvjeti moraju biti zadovoljeni: gastro ponuda,dodatni sadržaji, kvaliteta usluge i kategorizacija, glasovi čitatelja, prihvatno mjesto PBZ carda ( American express).

Prijave seoskih gospodarstava traju u periodu od 31.03. do 01.09.2014. 

Sudionici kod prijave moraju ispuniti sva polja u obrascu kako bi mogli sudjelovati u natječaju. Sudionici moraju navesti i kontakt podatke: ime i prezime, naziv seoskog gospodarstva,  a svi navedeni podaci moraju biti točni i sva polja ispunjena. Sudionici prihvaćaju da se njihovi podaci koriste od strane organizatora, partnera i sponzora projekta.

Fill out my online form.
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!