Pravila natječaja projekta “Gastrofej” 2014.

Autor: Poslovni dnevnik , 31. ožujak 2014. u 07:55
Ovim pravilima se propisuju uvjeti i način sudjelovanja u natječaju pod nazivom " Gastrofej"

Ovim pravilima se propisuju uvjeti i način sudjelovanja u natječaju pod nazivom “Gastrofej”

Ovim pravilima se propisuju uvjeti i način sudjelovanja u natječaju pod nazivom " Gastrofej" (u daljnjem tekstu, za potrebe ovih pravila će se koristiti termin "natječaj"). Natječaj organizira Poslovni dnevnik u suradnji s 24sata d.o.o. Ova pravila biti će objavljena 31.3. 2014. na stranicama internet portala www.poslovni.hr i danom objave postaju važeća.

1. Natječaj se organizira u svrhu promocije seoskih gospodarstava u Hrvatskoj, te kroz tromjesečnu intenzivnu kampanju na svim platformama Poslovnog dnevnika, 24sata i Večernjeg lista (web, print, 24sata TV) upoznati javnost sa pozicijom i gastro ponudom seoskih gospodarstva u Hrvatskoj.

2. Seoska gospodarstva se prijavljuju na natječaj na stranici www.poslovni.hr gdje moraju ispuniti obrazac te zadovoljavati sljedeće uvjete: gastro ponuda,dodatni sadržaji,kvaliteta usluge i kategorizacija,glasovi čitatelja,prihvatno mjesto PBZ carda ( American express)

Prijave seoskih gospodarstava traju u periodu od: 31.03. – 01.09.2014.

3. Natječaj će se sastojati od 4 faze: 1. Faza: 31.03. – 01.09.2014 – prijava seoskih gospodarstava i predstavljanje prijavljenih na specijalu gastrofej – portal – poslovni.hr 2. faza od 01.09.-01.10 – izbor 8 finalista ( stručni žiri – predsjednik g.Barbieri,predstavnik PBZ carda i predstavnik Poslovnog dnevnika) 3. faza od 01.10. do kraja studenog obilazak 8 finalista i ocjenjivanje prema navedenim kategorijama

4. faza početkom prosinca objava dobitnika.

5. Nakon završnog druženja, projekt je završio, a najbolje seosko gospodarstvo bit će nagrađeno plaketom Gastrofej i poklon paketom PBZ carda.

6.U natječaju mogu sudjelovati svi punoljetni građani Republike Hrvatske koji ispunjavaju potrebne uvjete za prijavu.

7. Sudionici kod prijave moraju ispuniti sva polja u obrascu kako bi mogli sudjelovati u natječaju. sudionici moraju navesti i kontakt podatke: ime i prezime, naziv seoskog gospodarstva,  a svi navedeni podaci moraju biti točni i sva polja ispunjena. Sudionici prihvaćaju da se njihovi podaci koriste od strane organizatora, partnera i sponzora projekta.

8. Sudionici koji budu odabrani su suglasni da se njihova osobna imena i prezimena, fotografski i video zapisi, izjave i mišljenja koji budu zabilježeni prije, tijekom i nakon realizacije natječaja mogu koristiti od strane organizatora natječaja prostorno i vremenski neograničeno te u bilo kojem sada tehnički dostupnom načinu.

9. Organizator natječaja zadržava pravo bez ikakvog obrazloženja privremeno ili trajno prekinuti  natječaj u bilo koje vrijeme bez prethodne najave. Posebno se to odnosi na situacije u kojima organizator ne  može jamčiti ispravno odvijanje natječaja zbog tehničkih ili nekih drugih razloga.

10. Sudionici natječaja se u cijelosti i neopozivo odriču potraživanja od organizatora natječaja i to potraživanja za eventualnu štetu, koja bi im mogla nastati za vrijeme trajanja natječaja, nakon njega ili nakon prezentacije javnosti. Također sudionici se neopozivo odriču potraživanja u slučaju bilo kakvih planiranih ili neplaniranih troškova koji bi istima mogli nastati tijekom ili u vezi sa sudjelovanjem u natječaju.

11. Organizator će obavijestiti odabrane kandidate telefonski, putem mail-a ili poštom najkasnije 7 radnih dana od završetka prve faze natječaja. 

Komentirajte prvi

New Report

Close