Seminar o zakonskoj regulativi

Autor: HUP , 27. studeni 2014. u 21:59
Thinkstock

Uz aktivnosti vezane uz aktualnu zakonsku regulativu organizirani su seminari na temu Zakona o zaštiti potrošača, kao i Zakona o tržišnom natjecanju i PDV-a nakon pridruživanja EU, u suradnji s Bizimpact-om.

Uz aktivnosti vezane uz aktualnu zakonsku regulativu organizirani su seminari na temu Zakona o zaštiti potrošača, kao i Zakona o tržišnom natjecanju i PDV-a nakon pridruživanja EU, u suradnji s Bizimpact-om. Seminari su bili odlično posjećeni, a sudionici vrlo angažirani u iznošenju primjedaba i konkretnih problema koje vide vezano uz primjenu istih. Savjet za gospodarstvo i međuregionalnu suradnju i Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Varaždinske županije u suradnji s Fakultetom organizacije i informatike i Ministarstvom poduzetništva organizirali su tribinu na temu Žene poduzetnice-izazov, snaga, mogućnost.

Na tribini su sudjelovale Z. Lončar, pomoćnica ministra pri Ministarstvu Poduzetništva, predstavivši Strategiju razvoja poduzetništva žena u Republici Hrvatskoj 2014-2020, uz poseban naglasak na unapređenje i praćenje provedba mjera poduzetništva žena. Gospođa Emilija Skočibušić iz Tehnološkog parka Varaždin predstavila je Europsku poduzetničku mrežu, a Jasminka Porobija predstavila je HUP i sudjelovanje u izradi Strategije, kao i aktivan rad članica HUP-a u europskim tijelima. Ujedno je HUP dobio ponudu da sudjeluje kao predavač u sklopu kolegija Poduzetništvo na Fakultetu organizacije i informatike. U sklopu tribine predstavile su se tri tvrtke u vlasništvu žena poduzetnica koje su svojim primjerom pokazale kako se mogu unatoč otežanim uvjetima na tržištu, razvijati i kako i na koji način koristiti sredstva europskih fondova.

Komentirajte prvi

New Report

Close