Saborski Odbor o aferi Watergate raspravljat će u ponedjeljak

Autor: Agencija VLM , 26. listopad 2012. u 14:06
PXL

Na predloženom dnevnom redu nallazi se samo jedna točka “Medijski napisi o zlouporabi sustava tajnog prikupljanja podataka – rasprava o zaprimljenim izvješćima ‘Vrlo tajno'”.

Nakon što je do sredine tjedna saborski Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost na zahtjev predsjednik Odbora Miroslava Tuđmana dobio izvješće ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost koje bi trebalo prokazati aferu Watergate, te izvješće Operativno-tehničkog centra, u petak ujutro je u zgradu Hrvatskog sabora došao policajac i s posljednjim izvješćem koje se čekalo, od MUP-a.

S obzirom da odbor ima sva izvješća potrebna da istraži ovu aferu o kojoj mediji i političari već danima raspravljaju, predsjednik Odbora Miroslav Tuđman sazvao je sjednicu Odbora za ponedjeljak u 13 sati. Na predloženom dnevnom redu nalazi se samo jedna točka "Medijski napisi o zlouporabi sustava tajnog prikupljanja podataka – rasprava o zaprimljenim izvješćima 'Vrlo tajno'". Nakon sjednice, iako je riječ o susretu pod oznakom "vrlo tajno", trebale bi se rasvijetili činjenice oko ove afere koju mnogi nazivaju međustranačkim prepucavanjem.

Komentirajte prvi

New Report

Close