Pomažu djeci da odaberu zanimanje pa ih odveli u posjet ZSE

Autor: Poslovni.hr , 13. svibanj 2013. u 14:38
Press foto

Uprojektu “Korak dalje” djeci SOS Dječjeg sela Lekenik predstavljaju se mogućnosti u odabiru budućeg zanimanja, priopćil aje Zagrebačka burza.

Zagrebačka burza i ove je godine zajedno s Erste Investom, Erste&Steiermärkische Bankom i BNP Paribas Cardiff osiguranjem sudjelovala u projektu "Korak dalje", kojim se djeci SOS Dječjeg sela Lekenik predstavljaju mogućnosti u odabiru budućeg zanimanja, priopćil aje Zagrebačka burza.

Učenici završnih razreda osnovne škole posjetili su navedene tvrtke, gdje im je prezentirano poslovanje i vrste poslova koje obavljaju djelatnici kako bi im se pobliže predstavile mogućnost odabira budućeg zanimanja te olakšala odluka o daljnjem tijeku školovanja.

Djeca su imala priliku vidjeti stvarno radno okružje i radna mjesta te popričati s djelatnicima: posjetili su i poslovnicu Erste & Steiermärkische Banke u Vukovarskoj, a na Zagrebačkoj burzi pogledali su film koji ih je pobliže upoznao s načinom trgovanja vrijednosnim papirima.

Druženje je bilo vrlo intenzivno, zanimljivo, veselo protkano s mnogo smijeha i zanimljivih pitanja s dječje strane te vjerujemo kako će se ovakva suradnja nastaviti u budućnosti na zadovoljstvo svih sudionika.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close