Poduzetnici i obrtnici, imate priču? Javite nam se!

Autor: Poslovni dnevnik , 14. travanj 2014. u 11:00
Thinkstock

Iza vas je uspješna poduzetnička priča i želite ju ispričati? Javite nam se na web@poslovni.hr!

Iza vas je uspješna poduzetnička priča i želite ju ispričati? Javite nam se na web@poslovni.hr s naznakom 'Poduzetnička priča', ukratko nam predstavite svoj biznis i ostavite kontakt podatke.

Poslovni uzlet projekt je Poslovnog dnevnika kojim se želi promovirati uspješne male i srednje poduzetnike te im omogućiti alate za još bolji uspjeh. Više o projektu doznajte ovdje.

Svjesni poteškoća prisutnih u hrvatskom gospodarstvu, koje su se posebno negativno odrazile na segment malog i srednjeg poduzetništva, želimo izdvojiti najuspješnije te im dati podršku da i dalje opstaju na našem tržištu i stvaraju novu vrijednost u svom poslovanju. Najuspješnije poduzetnike birat ćemo prema rastu različitih obilježja izvrsnosti.

Zato ćemo u sklopu Poslovnog uzleta pratiti priče o uspjehu hrvatskih malih i srednjih poduzetnika, ali i obrtnika. 

Sve dosad objavljene priče na jednom mjestu donosimo u nastavku:

Od top menadžera u Francku i Agrokoru do vlastitog biznisa

 

Majur hotelski servis je lider na hrvatskom tržištu u segmentu hotelske kozmetike koja podrazumijeva razne sapune, šampone i ostale proizvode koje koriste gosti tijekom boravka bez čega današnji hoteli ne mogu funkcionirati, pojašnjava Dražen Karšić, predsjednik Uprave i suvlasnik Majura HS-a. Njihovu priču pročitajte ovdje.

Iz Zagreba projektirali most u Moskvi vrijedan 40 milijuna eura

 

Zagrebački projektni ured Tempus projekt je relativno mlada tvrtka koja postoji tek tri godine, no zato njihovi zaposlenici imaju višedeseljetno iskustvo u ovom biznisu. Kako pojašnjava Damir Tkalčić, direktor i vlasnik tvrtke, u Tempus su došli ljudi iz 10-ak projektnih biroa raznih hrvatskih kompanija koji iz ovog ili onog razloga nisu bili zadovoljni u svojim dotadašnjim sredinama. Njihovu priču pročitajte ovdje.

Nevjerojatna priča o spjehu: Tri obitelji u unosnom vinskom poslu, ulaze i u hotelski biznis

 

Žlahtina obitelji Toljanić iz Vrbnika na otoku Krku zasigurno je jedno od najkvalitetnijih hrvatskih vina. Obiteljski biznis proizvodnje vina pokrenut 1995. s vremenom je proširen i s cjelokupnom turističkom ponudom koja čitavi asortiman crpi iz vlasitih izvora u okvirima Poljoprivredne zadruge Gospaja. Njihovu priču pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close