Pipunić 
na izboru 
u Monacu

Autor: Poslovni dnevnik , 07. lipanj 2017. u 21:59
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Program već 31 godinu organizira revizorsko-konzultantska tvrtka EY, ovogodišnja završnica održat će se od 7. do 11. lipnja u Monacu.

Hrvatska i ove godine ima predstavnika među najboljim svjetskim poduzetnicima koji se ovog tjedna okupljaju u Monacu zahvaljujući globalnom programu EY Poduzetnik godine. Nakon što je u ožujku proglašen hrvatskim EY Poduzetnikom godine, Marko Pipunić osigurao je mjesto među 59 poduzetnika iz 49 zemalja diljem svijeta koji sudjeluju u izboru za titulu EY Svjetskog poduzetnika godine.

Program već 31 godinu organizira revizorsko-konzultantska tvrtka EY, ovogodišnja završnica održat će se od 7. do 11. lipnja u Monacu, a vrhunac događanja bit će proglašenje novog EY Svjetskog poduzetnika godine koje je na rasporedu u subotu.

Marko Pipunić treći je po redu hrvatski poduzetnik koji je izborio mjesto među najboljim svjetskim poduzetnicima, a u protekle tri godine od kada je ovaj globalni program uveden i u Hrvatsku, našu su zemlju na svjetskom izboru predstavljali Alan Sumina i Zoran Vučinić iz tvrtke Nanobit te Đuro Horvat iz tvrtke Tehnix.  

Komentirajte prvi

New Report

Close