Otkrijte sve tajne internet marketinga

Autor: Poslovni.hr , 08. studeni 2014. u 10:26
Marko Hrnjak. Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Još uvijek je malen broj poduzetnika svjestan mogućnosti koju pruža online marketing.

Brzina kojom se mijenjaju trendovi, platforme i alati te pojavljuju novi u internetskom marketingu je velika stoga je važno za kvalitetnu promociju biti ukorak s novitetima.

˝Dio njih otkrit ćemo i na ovoj edukaciji, a uz primjere stvarnih promocija na internetu poduzetnici će dobiti i jasnu sliku koliko sve to košta, kolika sredstva moraju uložiti kako bi promovirali svoju poslovnu djelatnost. Dio predavanja bit će posvećen i kod nas relativno novom načinu oglašavanja – putem YouTube kanala ˝, kaže Marko Hrnjak, voditelj marketinga Otvorenog učilišta Algebra i certificirani Google trener koji će u sklopu Poslovnog uzleta kontinentalne Hrvatske u Osijeku 12.studenog održati edukaciju ˝Što internet marketing može učiniti za vaše poslovanje˝.

˝Jednostavno rečeno ovo predavanje pokazat će, a nadam se i uvjeriti poduzetnike koliko je za moderno poslovanje važna internetska promocija. Upoznat će ih s mogućnostima koje web stranici njihovog poslovnog subjekta pružaju platforme – korištenje Google Adwords kao jedne od najučinkovitijih metoda online oglašavanja, analiza web stranice putem alata Google Analytics, promocija putem MailChimpa ili YouTube kanala˝, naglasio je Hrnjak.

Kako navodi predavač, još uvijek je malen broj poduzetnika svjestan mogućnosti koju pruža online marketing. ˝ Prva je ta da su vrijeme i sredstva uloženi u promociju na internetu puno kraći, odnosno povoljniji usporedno s promocijom putem drugih medija i da trenutno ne postoji način promocije koji im s tolikom točnošću govori što se u svakom trenutku događa s njihovom kampanjom. Kako bi se prisutnost na internetu pretvorila u promociju potrebno je svladati platforme i alate koji to omogućuju, a njih će poduzetnici moći upoznati upravo na ovom predavanju ˝, iznio je problematiku Hrnjak.

Prijavite se na besplatne edukacije u Osijeku!

Komentirajte prvi

New Report

Close