ORaH Mirele Holy formirao gradsku organizaciju u Bjelovaru

Autor: Agencija VLM , 18. siječanj 2014. u 14:42
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Govoreći o planovima stranke Holy je naglasila da će do unutarstranačkih izbora, planiranih za rujan, stranku u Bjelovaru voditi povjerenik s ovlastima predsjednika Dragutin Hubak.

Lokalna politička scena u Bjelovaru i bjelovarskoj županiji postaje bogatija za još jednu političku stranku.

Naime, upravo ovih dana u tijeku je formiranje gradske organizacije stranke Održivi razvoj Hrvatske, ORaH, koju je u Bjelovaru danas predstavila predsjednica stranke Mirela Holy.

Govoreći o planovima stranke Holy je naglasila da će do unutarstranačkih izbora, planiranih za rujan, stranku u Bjelovaru voditi povjerenik s ovlastima predsjednika Dragutin Hubak. Što se tiče ostvarivanja programskih ciljeva ponovila je već poznati stav da ORaH zagovara teritorijalni preustroj Hrvatske koji podrazumijeva ukidanje županija i formiranje četiri regije.

One bi se formirale, kako je istakla, na temelju određenih povijesnih, logičnih i europskih kriterija. Tu bi se, kaže, vodili određenim idejama iz europskih statističkih regija koje omogućavaju lakše apliciranje i dobivanje sredstava iz EU fondova.

U nastavka svog boravka u Bjelovaru Mirela Holy i njeni suradnici održali su i tribinu na temu "Održivo gospodarstvo – izlaz iz krize" kojoj je nazočilo tek pedesetak zainteresiranih građana.

Komentirajte prvi

New Report

Close