Održana proširena sjednica Izvršnog odbora

Autor: HUP , 29. svibanj 2014. u 21:59
Na sjednici je raspravljano o zakonodavstvu, stanju u gospodarstvu, o odnosima sa sindikatima i tijelima vlasti te o komunikaciji HUP-a prema javnosti općenito

Na sjednici je raspravljano o zakonodavstvu, stanju u gospodarstvu, o odnosima sa sindikatima i tijelima vlasti te o komunikaciji HUP-a prema javnosti općenito.

13. svibnja 2014. u prostorijama HUP-ovog regionalnog ureda Split, održana je proširena sjednica Izvršnog odbora Podružnice Dalmacija na kojoj su sudjelovali i glavni direktor HUP-a, Davor Majetić, te zamjenik glavnog direktora, Bernard Jakelić.

Bila je to odlična prilika za članove Izvršnog odbora da čuju iz prve ruke o trenutnim i planiranim aktivnostima HUP-a, ali i da ukažu na probleme s kojima se suočavaju poduzetnici Dalmacije. Na sjednici je raspravljano o zakonodavstvu, stanju u gospodarstvu, o odnosima sa sindikatima i tijelima vlasti te o komunikaciji HUP-a prema javnosti općenito. Na sjednici su svi članovi Izvršnog odbora bili složni oko činjenice da je percepcija poduzetnika u javnosti negativna. Opći zaključak je: da HUP mora nastaviti raditi na podizanju svijesti o ulozi poslodavaca u društvu te činjenici da su upravo poslodavci ti koji stvaraju dodanu vrijednost i omogućavaju funkcioniranje države.

Komentirajte prvi

New Report

Close