Novi autobusni prijevoznik nudi jeftine karte, besplatan internet, piće, grickalice…

Autor: Poslovni.hr , 29. travanj 2016. u 11:54
Foto: foto press

Rezervacija i kupovina karata moguća je trenutno putem web shopa na hrvatskom jeziku te besplatne aplikacije koja će se hrvatskom tržištu uskoro ponuditi i na hrvatskom jeziku.

Nakon najave velike ekspanzije te širenja na srednju i istočnu Europu (CEEregija) u siječnju 2016. godine, međunarodni autobusni operater i mobilni brend FlixBus polako otvara vrata prema Hrvatskoj.

Zagreb – Ljubljana – Milano – Torino jedna je od prvih svakodenvnih autobusnih veza s Hrvatskom, od 12. svibnja 2016., dok se prava ekspanzija ove zelene mreže autobusnih linija službeno očekuje krajem svibnja.

Hrvatska se tako pronašla u društvu 18 europskih zemalja, Njemačke, Austrije, Švicarske, Engleske, Italije, Francuske, Španjolske, Nizozemske, Belgije, Luxemburga, Švedske, Norveške, Poljske, Češke, Slovačke, Slovenije i Mađarske. 

Kako piše Večernji list, rezervacija i kupovina karata moguća je trenutno putem web shopa na hrvatskom jeziku te besplatne aplikacije koja će se hrvatskom tržištu uskoro ponuditi i na hrvatskom jeziku. Pružena je i mogućnost otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska, informiranje putnika u stvarnom vremenu o stanju na cestama i lokaciji autobusnih postaja. 

Iz ovog prijevoznika poručuju da svojim putnicima nude udobne i kvalitetne autobuse s više prostora između sjedala, besplatan internet, utičnice, piće i grickalice u autobusu, besplatan prijevoz prtljage, brigu o putnicima te pravodobno informiranje putem društvenih mreža i besplatne mobilne aplikacije. 

Komentirajte prvi

New Report

Close