Nova ponuda Grawea za djecu

Autor: Poslovni dnevnik , 29. kolovoz 2013. u 21:59
Thinkstock

prošloj godini prijavljeno je gotovo 7000 štetnih slučajeva po policama osiguranja djece i školske mladeži od posljedica nezgode.

S početkom školske godine većina roditelja najviše brige i vremena posvećuje kupovini knjiga i školskog pribora, obnavljanju garderobe te pripremi ostalih potrepština za nove školske uspjehe svoje djece. Sve se čini spremno, no jeste li znali da se dječje nezgode i povrede najčešće događaju u školi, vrtiću ili na putu prema školi? Jeste li već razmislili o osiguranju svog djeteta od posljedica nesretnog slučaja?

U prošloj godini prijavljeno je gotovo 7000 štetnih slučajeva po policama osiguranja djece i školske mladeži od posljedica nezgode, a upravo takve štete čine najveći postotak (76,2%) u ukupnom udjelu likvidiranih šteta među svim vrstama osiguranja od nezgode.

Grawe Hrvatska u sklopu kolektivnog osiguranja predškolske djece, učenika i studenata od posljedica nesretnog slučaja osigurava rizike poput trajnog invaliditeta te naknadu za boravak u bolnici uslijed nesretnog slučaja. Važno je istaknuti kako su policom osiguranja djeca osigurana 24 sata na dan, kako za vrijeme boravka u vrtiću, školi ili na fakultetu, tako i tijekom slobodnog vremena, a cijene premija kreću se od 20 do 50 kuna godišnje.

“Većina odgojno-obrazovnih ustanova s početkom godine prikuplja ponude raznih osiguravajućih društava za kolektivno osiguranje djece, učenika i studenata te bira najpovoljniju opciju koju kasnije nudi roditeljima polaznika ustanove. Želimo skrenuti pozornost roditeljima, ali i ravnateljima škola da, prilikom odabira police osiguranja vode računa o važnosti odabira onog osiguranja koje pruža razmjeran omjer premije i pokrića”, rekla je Martina Bedak, voditeljica Odjela za obradu životnih osiguranja u Grawe Hrvatska. 

Komentirajte prvi

New Report

Close