Riječ je o profesionalnoj kuhinji koja posjeduje sve tehničke uvjete, uređaje, posuđe i zaštitnu odjeću potrebnu kako bi se zadovoljili svi zakoni u kulinarskoj proizvodnji, piše Dnevnik.hr.
Ljubav prema kuhanju bila je jača od bilo koje birokratske prepreke s kojom se poduzetnici susreću.
Josipa je nedugo nakon završetka Ekonomskog fakulteta otvorila prvu suradničku kuhinju u Hrvatskoj.
''Svi ovi ljudi za koje znate da proizvode – mali proizvođači torti kolača, krekera, keksa do sad su morali raditi u sivoj zoni zato što je jako teško započeti'', rekla je Josipa Bračanov, osnivačica prve suradničke kuhinje u Hrvatskoj.
Za profesionalno kuhanje potreban je adekvatan prostor za koji mnogi nemaju sredstva. Josipa je tako stvorila mjesto na kojem svi mogu proizvesti vlastiti kulinarski proizvod i plasirati ga na tržište.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu