Najmlađa kandidatkinja za gradonačelnicu u povijesti Republike Hrvatske ima samo 19 godina

Autor: Poslovni.hr/Hina , 14. svibanj 2017. u 10:13
Vrgorac, Foto: Ivo Čagalj / Pixsell

“Hercegovka sam i toga se sramit neću, ali sam prije svega ponosna Hrvatica.”

Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević predstavila je u subotu navečer u Vrgorcu svoju listu za Gradsko vijeće na predstojećim lokalnim izborima i kandidatkinju za gradonačelnicu, 19-godišnju studenticu Valentinu Grbavac koja je, ističu, najmlađa kandidatkinja za gradonačelnicu u povijesti Republike Hrvatske.

Valentina Grbavac je studentica prve godine brodske elektrotehnike i informatike u Splitu i predstavljena je biračima u Vrgorcu kao najmlađa kandidatkinja za gradonačelnicu u povijesti Republike Hrvatske.

Ona je treći gradonačelnički kandidat u Vrgorcu, uz Ante Pranića, kandidata Nezavisne liste mladih i Nikoline Andačić, kandidatkinje HDZ-a.

U polivalentnoj dvorani grada HSP AS je predstavio svoj program, te kandidata za zamjenika gradonačelnika Slobodana Roglića, koji je i nositelj liste za Gradsko vijeće.

Grbavac je odgovorila portalima koji je prozivaju da je "fiktivna Vrgorčanka". "Hercegovka sam i toga se sramit neću, ali sam prije svega ponosna Hrvatica. Deset godina živim u Vrgorcu, ovdje sam završila osnovnu i srednju školu. Obrazovanje sam nastavila u Splitu, jer je to najbliži grad koji ima sveučilište, a sutra želim svojim stečenim znanjem doprinositi Hrvatskoj i Vrgorcu," poručila je.

Komentirajte prvi

New Report

Close