Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Grawe, Sika, Ziegler, Bipa, Pepco, BASF…

Autor: Poslovni.hr , 13. travanj 2017. u 12:59
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

eKupi je vodeća regionalna Internet trgovina sa širinom i kvalitetom ponude koja će zadovoljiti svakoga, te uslugom koja pruža vrhunsko iskustvo kupnje i sigurnosti našim kupcima. U potrazi su za Koordinatorom marketinga. Osoba će biti zadužena za koordinacijom marketinških aktivnosti, praćenje realizacije i analizu kampanja. Ako poznaješ rad u Google Analyticsu i imaš dvije godine radnog iskustva u marketingu, prijavi se ovdje.

GRAWE Hrvatska je u potrazi za predstavnikom prodaje i to u nekoliko gradova u Hrvatskoj. Ako ste dinamični, komunikativni, inovativni i poduzetni te poslu pristupate proaktivno, prijavite se za određeno radno mjesto ovisno o lokaciji koja vam odgovara. Radna mjesta otvorena su u Zagrebu (centar i zapad), Bjelovaru, Velikoj Gorici, Križevcima, Vukovaru, Slavonskom Brodu i Koprivnici. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Ziegler Zagreb je tvrtka kćer matične firme Albert Ziegler GmbH iz Njemačke. Tvrtka se bavi projektiranjem, razvojem, izradom, popravcima i prodajom specijalnih vatrogasnih nadogradnji i opreme. Traže Projektanta inženjera. Neka od zaduženja uključuju izradu projektne dokumentacije, izradu vatrogasnog upravljanja, praćenje tijeka proizvodnje i dokumentiranje projekta. Potrebno je znanje kreiranja elektroshema te odgovornost prema zadacima a kandidat mora biti diplomirani inženjer ili prvostupnik elektrotehnike. Brza prijava.

BIPA je lanac drogerija unutar REWE grupe koja sa svojih 330.000 zaposlenika spada u sam vrh europskih trgovačkih kompanija. Trenutno planiraju osnažiti postojeći tim na poziciju Voditelja trgovine u Rovinju. Ako si komunikativan, srdačan i proaktivan te pokazuješ interes za kozmetičke proizvode, prijavi se ovdje.

Ulla Popken je najpoznatija svjetska modna marka odjeće za osobe punijeg stasa, koja svaki mjesec ugodno iznenađuje svojom novom, pomno odabranom i kvalitetno izrađenom kolekcijom. Traže Prodavača za radno mjesto u gradu Rijeci. Biti ćete zaduženi za savjetovanje kupaca, brigu o izgledu i ispravnosti robe i eksponata te ćete voditi brigu o isticanju cijena i deklaracija, promotivnih i drugih materijala u prostoru trgovine. Ako imate izražene komunikacijske i prodajne vještine te volite rad sa stranka,a, prijavite se ovdje.

BASF Croatia je vodeća svjetska kemijska kompanija zato što nudimo inteligentna rješenja za naše kupce i za održivu budućnost. Traže Predstavnika prodaje sredstava za zaštitu bilja. Kandidat mora imati diplomu Poljoprivrednog fakulteta (smjer Zaštite bilja je prednost), tri godine radnog iskustva u prodaji, znanje engleskog jezika te vozačku dozvolu B kategorije. Neki od zadataka su kreiranje i poticanje za proizvodima za zaštitu bilja na tržištu Istre sa fokusom na vinogradarstvo, voćarstvo i povrtlarstvo. Brza prijava.

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga traži osobu za radno mjesto Projektanta programera u OJ informatika. Osoba je zadužena za analizu, koordinaciju, razvoj i testiranje aplikativnih rješenja. Potrebna je VŠS / VSS Elektrotehničkog ili informatičkog smjera. Potrebno je dobro poznavanje Java programskog jezika i web tehnologija. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Sika je vodeći svjetski proizvođač građevinske kemije, sa sjedištem korporacije u Švicarskoj. Taže Tehničkog savjetnika. Od obaveza ovog radnog mjesta, kandidat će stalno surađivati s projektantima i arhitektima i potencijalnim partnerima. Od ostalih zadataka tu su izrada troškovnika, prezentacija i promocija proizvoda. Brza prijava.

Tvrtka Pepco traži voditelja trgovine u Solinu i Zadru. Kandidat će obavljati poslove analize prodajnih rezultata i provođenje mjera za poboljšanje prometa. Povrh toga, odgovoran je i za kontrolu troškova, inventuru, izradu izvještaja i zaprimanje robe. Brza prijava.

Tvrtka ZigZag Apartments & Rooms traži 4 Koordinatora prijema gostiju s mjestom rada u gradu Zagrebu. Koordinator je odgovoran za koordinaciju i kvalitetno pružanje usluge prijema i smještaja gostiju u ZigZag apartmanima. Koordinator vodi brigu da su apartmani za svakog gosta spremni i funkcionalni na visokoj razini. Kandidat se traži za rad u periodu od 15.04.2017 do 01.11.2017. Opširnije pročitajte ovdje.

Komentari (3)
Pogledajte sve

evo našega napretka, mijenjamo doktore za prodavače

Odlazi 2000 liječnika i sestara godišnje

mislite na ovako nekakve poslove od šireg značaja,
https://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi9ks-23tXTAhWBPxQKHe97B4UQFggvMAI&url=http%3A%2F%2Fwww.vijesti.rtl.hr%2Fpotraga%2F2669025%2Fpotraga-dokazuje-koliko-su-preplaceni-radovi-u-zupanjskoj-posavini-radi-se-o-velikoj-pljacki%2F&usg=AFQjCNGp8P46AFXMO2E-VLs9X47uJBFYUg

tu plivamo kao riba u vodi i nenad.ebivi smo

sika, bipa, zika, za mali broj ljudi, nama treba masovnije zapošljavanje

New Report

Close