Najbolji poslovi tjedna: U Tehno-Domu plaća i do 8.000 kuna, kod Jadranskih skipera moguć službeni automobil…

Autor: Poslovni.hr , 09. siječanj 2018. u 14:31
Foto: Thinkstock

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Croatia Osiguranje zapošljava Voditelja poslovnih odnosa s malim i srednjim poduzetništvom (m/ž); traži se više izvršitelja za područje Pule i Slavonskog Broda. Odgovornosti uključuju brigu o postojećim i naročito nalaženje novih klijenata u segmentu malog i srednjeg poduzetništva, te izradu ponuda i polica osiguranja za vlastiti portfelj klijenata. Kompanija nudi stimulativna primanja (osnovna plaća + bonus) sukladna ostvarenim rezultatima. Opširnije potražite ovdje.

Pevec traži Samostalnog stručnog suradnika za programsku podršku (m/ž). Imate li VŠS/VSS informatičkog ili drugog odgovarajućeg usmjerenja, najmanje dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a želite projektirati i implementirati rješenja u domeni poslovnih aplikacija, ovdje ispunite brzu prijavu.

Bipa zapošljava Koordinatora korporativnih pravnih poslova (m/ž) u Zagrebu. Vaši zadatci biti će aktivno praćenje bitnih zakonskih propisa te odgovornost za njihovo poštivanje, izrada odluka Uprave, procedure i pravilnika, sukladno zakonskim propisima, i dr. Od vas se očekuje VSS uz položeni pravosudni ispit, te minimalno 3 godine iskustva rada na istim ili sličnim pozicijama. Opširnije potražite ovdje.

Tehno-Dom objavio je oglas u kojem zapošljavaju Razvojno-prodajnog inženjera (m/ž). Opis posla: Prodaja robe iz asortimana tvrtke, istraživanje tržišta,razvoj proizvoda i proizvodnjom,organizacija i upravljanje proizvodnjom. Traži se komunikativnost, kolegijalnost i inventivnost, a plaća se kreće od 4 do 8.000 kuna. Nudi se i nagrađivanje prema rezultatima rada. Opširnije

JYSK traži predanog Voditelja prodavaonice (m/ž) u Karlovcu. Ako imate zabilježeno iskustvo u stvaranju izvrsnih prodajnih rezultata sa svojim timom, te zabilježeno iskustvo u vođenju i razvijanju tima te stvaranju izvrsnih talenata, kompanija nudi kulturu s brzim i praktičnim odlukama na svim razinama organizacije. Prijavu pošaljite ovdje.

Ziegler zapošljava Voditelja proizvodnje vatrogasnih vozila (m/ž). Školovanje je u Zagrebu, a fleksibilnost rada u Kutini. Radni zadaci uključuju koordinaciju aktivnosti proizvodnog pogona, sudjelovanje u definiranju procedura i procesa, definiranje plana proizvodnje te organiziranje proizvodnje prema planu, i sl. Pored VSS-a, od vas se očekuje i minimalno 5 godina radnog iskustva na rukovodećem položaju. Opširnije potražite ovdje.

Sberbank zapošljava Suradnika za pravne poslove – pripravnika (m/ž). Radi se o poslovima Pravne Službe, pripremi dokumentacije i administrativnim poslovima Službe, administriranju i pripremi brisovnih očitovanja, pisama namjere i ugovora, i dr. Prikupite znanja, vještine i iskustvo u bankarskoj industriji i stvorite sebi priliku za uspješnu karijeru – prijavite se ovdje.

Ulla Popken je najpoznatija svjetska modna marka odjeće za osobe punijeg stasa, koja svaki mjesec ugodno iznenađuje svojom novom, pomno odabranom i kvalitetno izrađenom kolekcijom, prilagođenom svojim kupcima. Traži se prodavač (m/ž): Kandidatima se nudi rad u perspektivnom poslovnom sustavu, stimulativan sustav plaća i nagrađivanja, ugodnu radnu atmosferu te osobni razvoj u skladu sa razvojem poslovanja. Opširnije pronađite ovdje.

Oryx Asistencija traži Specijalista razvoja digitalnih kanala (m/ž). Mjesto rada je u Sesvetama, a posao se sastoji od istraživanja novih tehnologija i poslovnih modela, analize prikupljenih podataka, izrada poslovnih modela temeljenih na digitalnoj transformaciji, i sl. Potrebno je odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu (znanje njemačkog jezika je prednost). Opširnije potražite ovdje.

Jadranski skiperi zapošljavaju Online marketing specijalista (m/ž). Tvrtka se bavi organizacijom yacht charter evenata u Hrvatskoj, Grčkoj i SAD, a nudi moderan i ugodan ured u Zagrebu, svakodnevno ručak, te fleksibilno radno vrijeme. Po završetku probnog roka mogući službeni mobitel, auto i sl. Plaćen je i prijevoz, edukacije, dodatno zdravstveno osiguranje, putovanja i teambuilding. Opširnije potražite ovdje.
 

Komentirajte prvi

New Report

Close