Najbolji poslovi tjedna: U ponudi i službeni automobil, tablet, motivirajući bonusi…

Autor: Poslovni.hr , 25. listopad 2016. u 11:47
Foto: Thinkstock

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Royal Dutch Shell oglasio je novo radno mjesto "Senior Credit Assessment Analyst (m/ž)" sa mjestom rada u poljskom Krakowu. Zaposlena osoba biti će odgovorna za procjenu rizika kupaca, pregovaranje i upravljanje sigurnosnim sporazumima, te uspostavu odgovarajućih kreditnih ograničenja. Od uvjeta ističe se više obrazovanje u računovodstvenom ili financijskom sektoru, te poznavanje engleskog (također i slovenskom, hrvatskog ili srpskog jezika). Opširnije pročitajte ovdje.

Co.Digital traži Digital Brand Producera (m/ž) za rad u Zagrebu (probni rad je tri mjeseca). Ako ste iskusni na ovoj poziciji i odlično poznajete e-commerce, pred vama je posao koordinacije, nadzora i planiranja projekata vezanih uz digitalne medije. Surađivati ćete sa više timova i odjeljenja u svrhu osmišljavanja i dizajniranja digitalnih kampanja. Prepoznajete li se u ovom poslu, ovdje ispunite brzu prijavu.

JYSK zapošljava Regionalnog voditelja prodaje (m/ž) za područje Hrvatske. U opisu poslova izdvaja se kontinuirano traženja načina optimizacije svakodnevnog poslovanja prodavaonica te osiguranja da su  prodavaonice i  zaposleni uvijek spremni za dolazak kupaca. Ako vjerujete da možete ostvariti rezultate jer imate sposobnost sagledavanja šire slike, proaktivni ste u radu i odlučni, prijavite se ovdje za posao.

Ban Tours traži Djelatnika u odjelu sportskih putovanja (m/ž). Kandidati koje agencija traži  su srčane i strastvene osobe predane svom poslu – osobe koje znaju strukturirati i upravljati svojim vremenom i potrebama svojeg posla – osobe koje samoinicijativno predlažu rješenja za poboljšanje svojeg radnog okruženja. Uvjeti su VSS stručna sprema, te iskustvo rada u turizmu minimalno 3 godine. Opširnije pronađite ovdje.

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga. Trenutno je objavljen oglas za posao: Stručni suradnik za metodologiju upravljanja kreditnim rizicima (m/ž). Glavna zadaća je praćenje i analiza zakonskih i drugih propisa vezanih uz upravljanje kreditnim rizicima te koordinacija procesa implementacije regulatornih zahtjeva koji su vezani uz upravljanje kreditnim rizicima. Opširnije pronađite ovdje.

Milšped Grupa zapošljava HR Asistenta (m/ž). Posao uključuje sudjelovanje u svim aktivnostima u vezi s regrutacijom i selekcijom kandidata: priprema i oglašavanje, pregledavanje životopisa, intervjui i testiranja kandidata, a potrebne kvalifikacije su VŠS ili VSS s područja biznis administracije ili srodnih područja, kao i minimum 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim pozicijama. Opširnije potražite ovdje.

PEPCO (europski lanac prodaje odjeće po sniženim cijenama) traži Stručnjaka za ljudske resurse (m/ž). Ako imate godinu do tri iskustva na sličnim pozicijama, poznavanje Zakona  o radu, te iskustva u zapošljavanjima, ovdje ispunite brzu prijavu.  Kompanije između ostalog nudi stabilan posao i atraktivne stimulacije.

OTP banka želi biti lider u inovacijama i svojim klijentima ponuditi najsuvremenija rješenja koja im olakšavaju poslovanje i život. Trenutno traže Sistem inženjera (m/ž) u Odjelu sistemskih poslova, Direkcije informacijske tehnologije (radno mjesto u Zadru). Opis posla uključuje kontinuirano održavanje i postizanje visoke raspoloživosti IT sustava, a poželjno je radno iskustvo od 1 (jedne) godine na istim ili sličnim poslovima, kao i VSS –informatičkog ili drugog tehničkog usmjerenja. Opširnije potražite ovdje.

Globtour Event  zapošljava Key Account Managera / poslovna putovanja (m/ž). Tvrtka nudi priliku za osobni poslovni razvoj u okruženju globalne kompanije za menadžment poslovnih putovanja, mogućnost za radno mjesto voditelja poslovnice, kao i priliku za razvoj ostalih segmenata djelovanja agencije Globtour Event na području Splita, što je važan dio strategije razvoja kompanije. Potrebno je iskustvo u radu s globalnim distribucijskim sustavom Amadeus minimalno 3 godine, poželjni su završeni tečajevi. Opširnije potražite ovdje.

Martis traži Terenskog prodajnog predstavnika (m/ž). Tvrtka nudi službeni automobil i tablet na korištenje za potrebe posla, fiksni dio plaće i motivirajuće bonuse, kontinuirane edukacije i mentorstvo, te rad u mladom i visokomotiviranom timu. Ako vas motivira timski rad u prodaji te ostvarivanje prodajnih ciljeva, ovdje ispunite brzu prijavu.

Komentirajte prvi

New Report

Close