Najbolji poslovi tjedna u Hrvatskoj: Plaće i do 13.000 kuna

Autor: Poslovni.hr , 20. srpanj 2016. u 12:19
Foto: Sanjin Strukić / Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Privredna banka Zagreb d.d. je društvo čija je vizija biti uzor i centar izvrsnosti u području financijskog poslovanja u Hrvatskoj, a trenutno zapošljava glavnog IT revizora informacijskog sustava (Unutarnja revizija m/ž). Radno mjesto primarno obuhvaća provjeru usklađenosti IKT poslovanja PBZ Grupe s eksternom regulativom i internim aktima, a uvjeti su VSS informatičkog usmjerenja kao i minimalno 4 godine iskustva u IT-u i 2 godine u reviziji IT sustava. Opširnije pročitajte ovdje.

Hill International za klijenta Benchmark zapošljava Sales Managera koji će razvijati mrežu izvođača radova i arhitekata, te pružati profesionalne usluge odabranim korisnicima u Hrvatskoj. Kompanija traži osobu koja uživa u radu s inovativnim proizvodima, a ima najmanje tri godine iskustva u prodaji. Želite li ostvariti priliku za rast u međunarodnoj kompaniji, javite se ovdje za posao.

Divan.hr novi je servis za brz i jednostavan pregled društvenih događanja u gradu Zagrebu, a  traži voditelja projekta (m/ž) koji će ga učiniti još boljim i efikasnijim. Od kandidata se očekuje Od kandidata za ovo radno mjesto se očekuje viša ili visoka stručna sprema, aktivno znanje engleskog jezika, te solidno znanje rada na računalu i poznavanje društvenih mreža. Ako se razumijete u užiš se u web, marketing i menadžment, prijavite se ovdje za posao.

Ako ste snažan timski igrač koji cijeni stabilnost, otvorenost i pouzdanost, Kaufland zapošljava Višeg referenta u Nabavi, m/ž, za Poslovno područje Nabava u Zagrebu. Na ovome radnom mjestu vodite računa o unosu matičnih podataka dobavljača i artikala. Odgovorni ste i za korespondenciju te koordinaciju i dogovaranje termina za pregovore i sastanke s dobavljačima. Također, administrativna ste potpora odjelu. Opširnije pročitajte ovdje.

Dekra zapošljava Hotel Managera (m/ž) za područje rada u Splitu, traže se iskusne i visoko motivirane osobe. Manager će pružati potporu generalnom direktoru u upravljanju i određivanju strateškog smjera hotela, kao i u prezentaciji, pripremi i postizanju godišnjeg proračuna. Od uvjeta se izdvaja sveučilišna diploma, pet godina iskustva na sličnom poslu, te iskustvo u marketingu i prodaji. Opširnije pročitajte ovdje.

Želite li svoju karijeru razvijati u mladom i dinamičnom okruženju, METRO poziva da se pridružite na radnom mjestu: Zamjenik voditelja odjela suhe prehrane (m/ž) u Veleprodajni centru Zadar. Pozicija između ostalog uključuje planiranje rada zaposlenika i organizacija odjela u skladu s poslovnim potrebama, a na oglas se možete javiti sa minimalno SSS odgovarajućeg smjera, te tri godine odgovarajućeg radnog iskustva. Opširnije potražite ovdje.

Naton zapošljavanje za klijenta zapošljava HR Managera za područje Zagreba (m/ž). Osoba će biti odgovorna za HR menadžment 120 zaposlenika (plaće i ostalo), održavanje i razvoj odnosa sa Sindikatom, i sl… Traže se odgovorni, marljivi i ozbiljni kandidati sposobni za upravljanje velikim brojem zaposlenih sa šest godina iskustva u HR-u. Mjesečna plaća je otprilike 13.000 kuna uz mogućnost poslovnog automobila, a tu je i prijenosno računalo i mobitel. Opširnije pronađite ovdje.

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga. Objavljen je otvoreni natječaj za stručno osposobljavanje u sklopu programa Hrvatskog Zavoda za Zapošljavanje 'Rad, staž i prijevoz' za radno mjesto: Suradnik za radnu naplatu – pripravnik (m/ž) – 4 izvršitelja u sektoru restrukturiranja rizika (mjesto rada u Zagrebu). Posao između ostalog uključuje telefonsko kontaktiranje klijenata i poslodavaca klijenata, a traži se točnost, sposobnost analitičnog mišljenja, fleksibilnost, pouzdanost i odgovornost. Opširnije pronađite ovdje.

U cilju daljnjeg uspješnog razvoja i proširenja na tržištu, Zagrebački prometni zavod traži pouzdanog i odgovornog radnika za poziciju Manager plinsko benzinske postaje (m/ž). Ključne odgovornosti su planiranje, organiziranje, vođenje i kontroliranje rada plinsko benzinske postaje sukladno zakonskoj regulativi, interno propisanim pravilima i procedurama te uputama Uprave. Imate li minimalno 3 godine iskustva rada na mjestu Voditelja/Zamjenika voditelja poslovnice u međunarodnim maloprodajnim trgovačkim lancima ili Voditelja prodaje (npr. Kaufland, LIDL, BILLA, itd.), prijavite se ovdje na oglas.

Meritus plus d.o.o. je ponosni partner Hrvatskog Telekoma – vodeće telekomunikacijske kompanije u Hrvatskoj, a trenutno zapošljavaju više izvršitelja: Specijalist za prezentaciju proizvoda i usluga / SSS (m/ž). U opisu posla izdvaja se kontaktiranje postojećih korisnika i kontaktiranje potencijalnih korisnika. Prednost imaju kandidati sa razvijenim komunikacijskim i prodajnim vještinama. Opširnije potražite ovdje.

Komentari (2)
Pogledajte sve


Nikome ne bi preporucio Sberbanku u nijednom pogledu, Osobna iskustva najgora moguca.

plaćaj kredit pa ćeš imati dobra iskustva sa svima.

Nikome ne bi preporucio Sberbanku u nijednom pogledu, Osobna iskustva najgora moguca.

New Report

Close