Najbolji poslovi tjedna: Traže se kuhari, inženjeri, knjigovođe, revizori, project manageri…

Autor: Poslovni.hr , 10. kolovoz 2016. u 12:54
Foto: Thinkstock

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Tvrtka Pepco traži Stručnjaka za Marketing. Osoba će biti zadužena za marketinšku strategiju branda, koordinaciju i implementiranje marketinških aktivnosti u cilju povećanje prodaje te brigu za online komunikaciju kako bi ona bila što efikasnija. Ukoliko se odlično služite engleskim jezikom i imate od 1 do 3 godine radnog iskustva, prijavite se ovdje.

Farmaceutska kompanija PLIVA traži Razvojnog inženjera za Hyperion (m/ž). Kao član tima Globalne informatike biti ćete odgovorni za podršku poslovanja putem alata Hyperion i Essbase koristeći znanja o kompleksnim skriptama i strukturnom dizajnu. Ukoliko želite raditi u internacionalnoj i poticajnoj okolini, prijavite se ovdje.

Posao.hr za klijenta traži Knjigovođu s mjestom rada u gradu Zagrebu. Neki od zadataka su knjiženje troškovnih faktura, knjiženje robnih faktura, knjiženje putnih naloga i priprema za JOPPD obrazac te prijenos u Finance svih datoteka kartičara – PBZ, ZABA, ERSTE i SPLITSKA BANKA. Brza prijava.

Danska tvrtka Ramboll traži Project Managera. Kao voditelj odjela biti ćete zaduženi za projekte, financije i zaposlenike. Mjesto rada je u gradu Copehagenu u Danskoj. Prijavite se ovdje.

Tvrtka Aluflexpack novi d.o.o. traži čak 3 izvršitelja za radno mjesto Pogonskog tehnologa (m/ž) s mjestom rada u gradu Umagu. Uvjeti su VŠS ili VSS tehničkog ili grafičkog usmjerenja te najmanje 3 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Osoba će biti zadužena za verifikaciju uzoraka, trošak uzoraka, evidenciju i izradu kataloga tehničke specifikacije. Brza prijava.

Dekra zapošljavanje za klijenta traži osobu za radno mjesto Inženjera u proizvodnji. Kandidat će biti zadužen za organizaciju proizvodnje aluminijske stolarije i završnu kontrolu proizvoda. Potrebno je imati VŠS/VSS strojarskog smjera, poznavanje specifičnog računalnog programa i iskustvo u proizvodnji aluminijske stolarije. Brza prijava.

Za vodeću međunarodnu tvrtku tražimo iskusnog Specijalista za ljudske resurse (HR Specialist). Posao će obuhvaćati istraživanje tržišne radne snage i traženje odgovarajućih kandidata za različita radna mjesta, obavljanje razgovora s kandidatima i brigu o razvoju i obrazovanju kandidata. Brza prijava.

Hill International za klijenta koji je jedan od vodećih regionalnih dobavljača proizvoda i usluga na području energetike s ambicioznim razvojnim planovima traži Voditelja projekta. Ako ste proaktivna i dinamična osoba spreman prihvatiti izazove, onda je ovo idealna prilika za vas. Opširnije o poslu potražite ovdje.

Strano diplomatsko predstavništvo traži kuhara/icu s radnim mjestom u gradu Zagrebu. Osoba bi bila zadužena za vođenje kuhinje, planiranje menija i kuhanje. Brza prijava.

Manpower za svog klijenta traži Ovlaštenog revizora. Osoba će biti zadužena za reviziju financijskih izvještaja eksternih klijenata i druge revizijske usluge. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close