Mostovac Kovačić: Suradnja s HDZ-om na nacionalnoj razini je završena i više nije moguća!

Autor: Poslovni.hr , 25. travanj 2016. u 14:07
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Žalostan je, kaže, i zbog lokalne i zbog nacionalne politike, jer je ovo, po njemu, jasan znak kojim putem HDZ namjerava ići.

Omiški gradonačelnik Ivan Kovačić za je izjavio kako je žalostan što je HDZ za svog novog/starog predsjednika omiškog ogranka izabrao Ivana Škaričića.

Žalostan je, kaže, i zbog lokalne i zbog nacionalne politike, jer je ovo, po njemu, jasan znak kojim putem HDZ namjerava ići.

"Onaj tko nije u stanju provesti reformu unutar vlastitih redova sasvim sigurno nije sposoban napraviti reformu ni za opću dobrobit društva. Što se mene tiče, daljnja suradnja s HDZ-om na nacionalnoj razini ovim je završena i više nije moguća, u Saboru, kao ni u drugim tijelima ne trebaju računati na moju podršku, a Most će se o svemu izjasniti kroz nekoliko dana", kazao je Kovačić za Slobodnu Dalmaciju.

Komentari (6)
Pogledajte sve

zm1,

to je demokracija kakvu zamišljaju crveni pikzibneri .
HDZovci su si izabrali koga su htjeli.

Ivan Škaričić u demokratskoj je proceduri pobijedio tri protukandidata.
Postavlja se pitanje: zbog čega Ivanu Kovačiću smeta demokratska procedura?

http://direktno.hr/en/2014/direkt/46008/Doznajemo-kako-je-vrh-HDZ-a-do%C5%BEivio-Kova%C4%8Di%C4%87evo-”Ko-vas-j”.htm

Znači , članovi Hdz-a su prvo morali doći kod g. Kovačića da im on da upute za koga će glasovati na svijim unutarstranačkim izborima ! Ovo je stvarno smiješno .

E lipi moj bori se i trpi ……… ili pravac njemačka .


većina ovih mostovaca i nije kapacitirana za nacionalnu razinu, držte se vi svojih lokalnih funkcija, pacijenata i stiropora, ovdje ipak trebaju nešto kvalitetniji umovi

Baš je ispao tudum, zbog lokalnih peripetija ovako izaći sa ovakvom izjavom – neugodno i glupo.

lp

New Report

Close