Most od HDZ-a traži bezuvjetnu smjenu Crnoje; Ministarstvo branitelja demantira sve optužbe

Autor: Poslovni.hr , 26. siječanj 2016. u 15:28
Foto: Patrik Macek / Pixsell

Most želi da Crnoja sam podnese ostavku, a ako to već sam ne napravi, traže od HDZ-a koji ga je kandidirao da ga prisili na to.

Most od HDZ-a traži bezuvjetnu smjenu ministra branitelja Mije Crnoje zbog svih optužbi koje mu se pripisuju, neslužbeno  je potvrđeno Večernjem listu u Mostu. 

Most želi da Crnoja sam podnese ostavku, a ako to već sam ne napravi, traže od HDZ-a koji ga je kandidirao da ga prisili na to. 

Ministarstvo opovrgava

Povodom niza medijskih napada posljednjih dana vezanih uz novog ministra Hrvatskih branitelja ovim putem se odlučno opovrgavaju medijski navodi koji su doveli u pitanje poštenje, osobni integritet i čast ministra.

Sve što je proteklih dana izgovoreno u medijskom prostoru glede ministrovog stambenog pitanja, navodnog nasilničkog ponašanja te nepoštivanje pravne države, ovim putem najodlučnije demantiramo, stoji u priopćenju Ministarstva branitelja.

U tom kontekstu ovlašteni smo priopćiti javnosti da će ministar hrvatskih branitelja zatražiti kaznenu i materijalno odgovornost  protiv svih nakladnika i novinara koji su sudjelovali u skandaloznoj i sramotnoj harangi. Cijela ta kampanja zapravo je usmjerena na razbijanje suradnje MOSTA i Domoljubne koalicije te u konačnici rušenju nove Vlade Republike Hrvatske, kaže se u priopćenju.

Komentari (12)
Pogledajte sve

zar on ne bi po starom ustaljenom hrvatskom običaju, trebao biti odgovoran samo svojoj partiji te da se primjeni ona; druga spasiti, pojavu osuditi

ma krivi su unutarnji i vanjski neprijatelji

Mene bi drugi dan uhvatili da primijete da živim u Zagrebu, a imam prijavljeno prebivalište u Samoboru.
Kako je dobio zemlju u Samoboru? Samobor je skup kao Zagreb. Treba malo proučiti onu presudu.
Što mu znači da je imao fizički sukob, a poslije ga nisu mogli pronaći pa je zvršio u Remetincu 30 (!) dana?
I … što je s onom ženskom koju je zlostavljao? Andrija dobio amneziju pa zaboravio pitanje ili mu ih je Crnoja napisao?
Puno laži, malo istine. A tebi Jarak, ako je dosta ovog posla, daj odi na Dnevno ili Maxportal, a novinarstvo prepusti onima koji su ostali dosljedni, Vašim najboljim novinarkama Sabini i Ivani.
I ne spadam niti u Ustaše ni u partizane, nisam član ni jedne stranke, sudionik sam Domovinskog rata, ali nikada nisam za to tražio niti jednu povlasticu.
Možda zato i nisam poludio i nemam PTSP, kao većina onih u Savskoj.



Evo gledam , čovjek donio sve papire koji objašnjavaju dosta toga. Hmm.. novinari će morati štošta objasniti.

Pa mogao je donijet potvrdu o krstenju, kakve to ima veze?!

Jel zivi na toj adresi? Ne zivi!

Malo se informirati, boraviste, prebivaliste, i te stvari…
[/quote]

Gdje plaćate prirez , na stavku prebivalište ili stavku boravište ?

New Report

Close