Milanović se pita hoće li svaki put morati napraviti ‘stres test’, čim ‘netko zaviče’

Autor: Ante Pavić , 03. lipanj 2014. u 11:24
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Premijer Zoran Milanović izjavio je kako je izvješće o SOA-inom navodnom praćenju bivšeg ministra financija Slavka Linića očekivano.

Premijer Zoran Milanović izjavio je kako je izvješće o SOA-inom navodnom praćenju bivšeg ministra financija Slavka Linića očekivano. 

"Sustav je neprobojan i niti ja niti predsjednik Republike ne možemo ga zloupotrijebiti. Za razliku od ekipe u SOA-i prije nas, kada se SOA kriminalno vodila", izjavio je Milanović pitajući se hoće li svaki put trebati napraviti 'stres test' tajnih službi kada 'netko zaviče'. 

"Uznemiravamo ljude bespotrebno", kazao je Milanović dodavši da je slučaj Linić za njega završen .

Komentari (3)
Pogledajte sve

kako pokvarena izjava, taj poremećeni gospodin tako viče već dvije i pol godine i cijelu zemlju je satro tim svojim vikanjem jer mu je poziciju da viče dao i na njoj ga držao baš ovaj kojem sad odjednom smeta to vikanje.

Misliš na to kako je Karamarko zlouptrebljavao i zloupotrebljava?

“Sustav je neprobojan i niti ja niti predsjednik Republike ne možemo ga zloupotrijebiti. Za razliku od ekipe u SOA-i prije nas, kada se SOA kriminalno vodila”, izjavio je Milanović pitajući se hoće li svaki put trebati napraviti ‘stres test’ tajnih službi kada ‘netko zaviče’.

Vjeruje li netko u ovo gore?

New Report

Close