Milanović: ‘Ovo ne valja. Idemo se vratiti na vlast! Tko je ovdje na vlasti, tko upravlja državom’

Autor: Poslovni.hr , 06. svibanj 2016. u 12:21
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

‘Ja ovo danas što imamo, odnosno nemamo, neću kritizirati. Jer da bih kritizirao nešto, trebam imati jasnu sliku onoga što kritiziram. Ja jasnu sliku nemam. Tko uopće upravlja hrvatskom državom i hrvatskim ljudima?’, kazao je Milanović.

Na izbornoj skupštini HSU-a koja se održava u hotelu Antunović u Zagrebu, prisutnima se obratio i predsjednik SDP-a Zoran Milanović.

'Idemo se vratiti na vlast! Tko je ovdje na vlasti, tko upravlja državom?', upitao je prisutne Milanović, dodavši da ne zna tko je politički autoritet u trenutnoj Vladi te da će se boriti za vraćanje na vlast.

'Za ovo što se sada u Hrvatskoj odvija, moramo biti pripravni za dolazak na vlast. Ovo ne valja', kazao je Milanović prisutnima, kako prenosi N1 televizija dodavši kako ne želi 'da se šire ovlasti EU i EK. O svojoj sudbini odlučujemo sami! Treba podvući crtu', uzviknuo je.

'Tvrdnje predsjednice države zvuče kao jeftini špijunski roman. Neka se ne iznenadi ako ju Sabor pozove da to objasni', rekao je šef SDP-a.

'Ja ovo danas što imamo, odnosno nemamo, neću kritizirati. Jer da bih kritizirao nešto, trebam imati jasnu sliku onoga što kritiziram. Ja jasnu sliku nemam. Tko uopće upravlja hrvatskom državom i hrvatskim ljudima?', kazao je Milanović.

Spomenuo je i vladu koju je on vodio. 'Niti smo mi bili tako loši prve dvije godine, niti smo bili loši u zadnjoj godini. Vodili smo se za konceptom nacionalnoga interesa kako smo ga vidjeli. Radili smo, griješili, dizali se, padali, opet se dizali i na kraju od Hrvatske učinili dostojno mjesto za život, zemlju koje se ne trebamo stidjeti. U političkom poslu nema ničega lošeg, ako se radi na korektan način. Bili smo korektna vlast u konkurenciji koja nije bila bogzna kakva. Vratit ćemo se na vlast, ne zbog pohlepe, nego da pomognemo ljudima', kazao je Milanović.

Komentari (14)
Pogledajte sve

Uhljeba se toliko za Kukuriku Vlade namnožilo i svakodnevno su izmišljali nove propise i zakone da bi se vidjelo kako oni nešto rade i kako su potrebni i čak što više da ih je premalo…

Od kada je došla ova nova Domoljubna Vlada čini mi se da se usporilo zapošljavanje uhljeba i izmišljanje novih zakona i propisa ?

Eppur si muove !

Zoki bi se vratio, da nas sve raspusti, jer mu nismo po volji kao narod, ajde čovječe iskamči koju kunu od Sanje pa si nekada i sam plati ručak, ponestaje mu novca u kasici, pa bi malo opet nabacivao kile na naš račun, da se mora sam financirati od svoga rada, jeo bi priljepke tuckajući uz obalu ili punoglavce, ovisno o podneblju gdje bi živio

Podrzavam povratak na vlast ovog velikog antifasiste i socijal demokrate. Pripremite samo dovoljno jastoga da nam ne pati antifashizam i socijal demokracija.

e samo nam ti tribas ponovno !
da nas zaduzis jos 10-tak milijardi eura i pricas kako si bdp podiga za 1 posto !

New Report

Close