Kosor prijavili HDZ-ovom Sudu časti, hoće li ju izbrisati iz članstva?

Autor: Poslovni.hr , 13. veljača 2013. u 12:48
Jadranka Kosor, Tomislav Karamarko. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

‘Pa gledajte, ona nije prestala pričati od kada je izgubila stranačke izbore’, rekao je Karamarko.

Jadranka Kosor je u intervjuu za Globus prgovorila o zabrani govora. Otkrila da joj kolege poručuju da  'prestane govoriti'.  Navodno će taj njezin posljednji medijski istup biti povod za sjednicu HDZ-ovog Suda časti, na kojoj će se raspravljati o tome treba li Kosor izbrisati iz članstva stranke, pišu 24 sata. Pretpostavlja se da će biti kroz desetak dana.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko je u Saboru za HTV potvrdio kako je Kosor prijavljena Sudu časti, no nije otkrio tko ju je prijavio.

'Pa gledajte, ona nije prestala pričati od kada je izgubila stranačke izbore. Nitko nikome ne zabranjuje govoriti, dapače, napokon je u stranci otvorena demokratska linija razgovora, u stranci se na svim razinama razgovara dvosmjerno i mislim da je dijalog potreban ovoj stranci, koja je dugo godina bila u jednom specifičnom režimu, sjetite se tko je mogao za vrijeme gospođe Kosor ili prije nje davati intervjue, pričati ovakve stvari, a da je ostao nepovrijeđene i nekažnjen'. rekao je Karamarko, pišu 24 sata.

Ovdje pročitajte više.

>> Jadranka Kosor: Kolege mi učestalo poručuju da prestanem govoriti

Komentari (2)
Pogledajte sve

kamo sreće da je mogu izbaciti i iz sabora, ne mogu je više smisliti

ima ona raznoraznih knjižica po džepovima, ugurat će se već negdje

New Report

Close