Jadranka Kosor: Kolege mi učestalo poručuju da prestanem govoriti

Jadranka Kosor / Photo: Robert Anic/PIXSELL Jadranka Kosor / Photo: Robert Anic/PIXSELL

'Izvjesni Đonlić kazao je da sam zec iz SDP-ova šešira. A onda je paljbu osula i Dubravka Šuica, koja je već sa zecom pokušala disciplinirati Prgometa'

Jadranka Kosor kaže kako često od kolega dobiva poruku da 'prestane govoriti'. 'Tako je predsjednik osječkog HDZ-a poručio da prestanem govoriti, optužujući me da sa SDP-om rušim HDZ. Izvjesni Đonlić kazao je da sam zec iz SDP-ova šešira. A onda je paljbu osula i Dubravka Šuica, koja je već sa zecom pokušala disciplinirati Prgometa', rekla je Kosor u intervjuu za Globus.

Šuica ju navodno optužuje da je upravo ona neimenovani izvor koji kritizira Karamarka i način na koji on vodi stranku. 'Prozirno je kada drugima pripisuješ metode kojima se služiš. Čudi me da oni koji govore preko nje zaboravljaju prošlost, zaboravljaju tone i tone novinskih članaka, pa i televizijskih priloga, u kojima su neimenovani izvori iz HDZ-a od 2009. do 2012. izrekli gadosti i laži o HDZ-u i o meni i o mnogim ljudima koji su bili metom određenih krugova', rekla je Kosor.

Sada se u HDZ-u može reći sve bez straha od sankcija, tvrdi Šuica, više nema straha kao u vrijeme Jadranke Kosor. 'Da, zato je Andrija Hebrang 2011., kad je umro Đuro Brodarac, u knjigu žalosti u Saboru napisao da smrt Đure Brodarca dokazuje da HDZ-ova Vlada državu vodi u krivom smjeru. Zato je Sanja Bilač mogla slati otvorena pisma u kojima me vrijeđala, ali nije izbačena iz stranke. Tek je sad otišla iz HDZ-a. A što se tiče Šuice, pa ona me tad javno hvalila,' ispričala je Kosor. 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve