Koji su najveći problemi hrvatske poljoprivrede? Doznajte iz prve ruke, osvojite besplatnu kotizaciju za konferenciju u Osijeku

Na konferenciji će sudjelovati i ministar  poljoprivrede Tihomir Jakovina. Prijavite se i osvojite besplatne kotizacije! (Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Na konferenciji će sudjelovati i ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina. Prijavite se i osvojite besplatne kotizacije! (Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL)

Konferencije Poslovnog dnevnika savršena su prilika za unaprijeđenje biznisa, networking i edukaciju. Prijavite se!

Konferencije Poslovnog dnevnika savršena su prilika za unaprijeđenje vlastitog biznisa, networking i edukaciju. U Osijeku stoga 11. studenog 2014. na Poljoprivrednom fakultetu organiziramo konferenciju "Snaga hrvatske hrane", prijavite se, besplatno educirajte i povežite s novim partnerima!

Vrijedne besplatne kotizacije za sve one koji se žele prijaviti donose vam priliku da sudjelujete na radionicama na sljedeće teme:

  • 'Potencijal slavonske svinje'
  • ​'Rastu li u Hrvatskoj voćni plodovi uspjeha'
  • 'Kuda idu hrvatski povrtlari'
  • 'Ima li svjetla na kraju tunela za govedare i mljekare?'

Osim toga, prijavom na konferenciju imate priliku poslušati centralnu panel diskusiju na temu 'Hrvatska poljoprivreda 2030. godine', na kojoj će glavni govornici biti Nikolaus Berlakovich, bivši ministar poljoprivrede Republike Austrije;  Tihomir Jakovina, ministar poljoprivrede;  Darko Znaor, neovisni konzultant i gostujući predavač na Sveučilištu Wageningen u Nizozemskoj; Vlasta Piližota, akademkinja (HAZU) i prof. na Prehrambenom fakultetu Osijek.

Cijena kotizacije inače iznosi 400kn + PDV, no Poslovni dnevnik odlučio je za 30 fizičkih osoba osigurati mjesta besplatno.

Sve što trebate učiniti jest ispuniti obrazac na dnu članka, odabrati radionicu na kojoj želite sudjelovati i odgovoriti na pitanje 'Koji je po vama najveći problem hrvatske poljoprivrede?'. Najbolji odgovori osvajaju besplatne kotizacije.

Natječaj traje do srijede, 5. studenoga.

Fill out my online form.
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve