‘Karamarko treba dati ostavku ako je istina da je njegova supruga dobila pola milijuna kuna od lobista MOL-a’

Autor: Poslovni.hr , 10. svibanj 2016. u 14:31
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Na pitanje novinara znači li to da bi Karamarko treba odstupiti sa svoje funkcije, Vrdoljak je rekao: A što drugo znači politička odgovornost?

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak rekao je kako Tomislav Karamarko treba dati ostavku ako je točno sve što je objavio tjednik Nacional, a objavio je kako je lobist MOL-a Josip Petrović (op.a inače vrlo blizak šefu HDZ-a Tomislavu Karamarku), preko svoje tvrtke tijekom gotovo dvije godine plaćao usluge tvrtki Drimia koja je u vlasništvu Ane Šarić Karamarko, supruge Tomislava Karamarka. 

Nacional u svom tekstu piše kako je tvrtka Ane Šarić Karamarko od Petrovićeve tvrtke dobila najmanje pola milijuna kuna. 

"Ako je to točno tada treba postojati politička odgovornost. Bez obzira što piše u Zakonu o sprečavanju sukoba interesa, nije pitanje hoće li Povjerenstvo za sukob interesa nekoga kazniti s 5, 10 ili 20 tisuća kuna. U pitanju je država i hrvatski nacionalni intresi. Politička odgovornost mora uslijediti", rekao je Vrdoljak, bivši ministar gospodarstva i glavni hrvatski pregovarač u sporu RH i MOL-a, a prenosi Večernji list. 

Na pitanje novinara znači li to da bi Karamarko treba odstupiti sa svoje funkcije, Vrdoljak je rekao: A što drugo znači politička odgovornost?

Komentari (9)
Pogledajte sve


Ha,ha,a pogledajte samo stranicu od firme koju vodi gđa Karamarke,tko bi odolio,milijuni se samo sljevaju 🙂
http://drimia.hr/

Koje mi mamlaze od političara imamo,ne znaju napraviti ni poštenu stranicu da malo zamute vodu!


ajme stranice. a ovi su im odma našli rupu u priči veliku ko tunel Vaš link …

25 godina STRANACKOG PREPUCAVANJA,borbe za fotelje i trosenja novca,nas poreznih obveznika! fantasticno! … ocito “gospoda” na vlasti,drugo i ne znaju i ne zele znati..gledaju,a ne vide! slusaju,a ne cuju! 🙂 to je ociti dokaz njihove 100% impotencije kao politicara..a u isto vrijeme,s obzirom da ih MI BIRAMO,sve ove godine,potvrda nama,da smo OVCE AMPUTIRANOG MOZGA!! cestitam svima vama koji jos uvijek izlazite na izbore i dajete svoje glasove istima!!

Ha,ha,a pogledajte samo stranicu od firme koju vodi gđa Karamarke,tko bi odolio,milijuni se samo sljevaju 🙂
http://drimia.hr/

Koje mi mamlaze od političara imamo,ne znaju napraviti ni poštenu stranicu da malo zamute vodu!

E da je samo to za suprugu bilo bi ok! Nakon šteto.čine, lo.pov! Pa dokle?

New Report

Close