Karamarko se priopćenjem oglasio o poslovanju tvrtki njegove supruge

Autor: Poslovni.hr , 10. svibanj 2016. u 15:50
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Kad su u pitanju optužbe za mogući sukob interesa mene osobno, a zbog suradnje tvrtke moje supruge s drugom privatnom tvrtkom i to za vrijeme dok nisam bio član Vlade, najavljujem kako ću još danas osobno uputiti službeni zahtjev Povjerenstvu za sprječavanje sukoba interesa da detaljno istraži ovaj slučaj i o tome izvijesti javnost, stoji u priopćenju.

Izjavu prvog potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske Tomislava Karamarka prenosimo u cijelosti:

 

Poslovanje tvrtki moje supruge više je puta tijekom proteklih godina, isključivo s ciljem stvaranja političkog pritiska na mene osobno, bilo metom istraga različitih državnih organa poput PNUSKOK-a, Porezne uprave i različitih inspekcija. Niti jedan od navedenih državnih organa u poslovanju tih tvrtki nikada nije utvrdio niti najmanju nepravilnost.

Kad su u pitanju optužbe za mogući sukob interesa mene osobno, a zbog suradnje tvrtke moje supruge s drugom privatnom tvrtkom i to za vrijeme dok nisam bio član Vlade, najavljujem kako ću još danas osobno uputiti službeni zahtjev Povjerenstvu za sprječavanje sukoba interesa da detaljno istraži ovaj slučaj i o tome izvijesti javnost.

Tijekom cijele svoje karijere sam uvijek strogo odvajao privatno i poslovno, posebno kad je riječ o osjetljivim pitanjima od nacionalnog interesa, a to ću nastaviti činiti i dalje.

Komentari (9)
Pogledajte sve

Vidim danas da izgleda nije u pitanju 60.000 EUR, nego 87.500 EUR. E to mi je već primjerenije za onaj Mercedes ML, trebalo je to isfinancirati.

Lopovluk bez premca, samo za naše institucije ništa sumnjivo.


Gotov je.

kako gotov kada još nije niti počeo?

očajni su jer su unaprijed uzeli pare a most mu/im zadaje hebene probleme na koje nije računao/li…nervoza je već tolika da je prešla u agresivu što smo jasno mogli uvidjeti iz Mikuličevog nastupa prema Bulju

Gotov je.


Ha,ha,a pogledajte samo stranicu od firme koju vodi gđa Karamarke,tko bi odolio,milijuni se samo sljevaju 🙂
http://drimia.hr/ [drimia.hr]

Koje mi mamlaze od političara imamo,ne znaju napraviti ni poštenu stranicu da malo zamute vodu!

Stranica je čudo…vrijedi minimalno 60.000 eur + PDV

New Report

Close