Iz Dnevnika 3 smijenjeni Latin, Kušec i Renić

Autor: Poslovni.hr , 19. ožujak 2013. u 15:02
Photo: Patrik Macek/Pixsell

Neslužbeno Jutarnji doznaje da su Kušec, Latin i Renić smijenjeni zbog subotnjeg gostovanja Ruže Tomašić u ‘Dnevniku 3’.

Nakon što je u ponedjeljak vodstvo HTV-a povodom premijerove konferencije priopćilo kako Zoran Milanović vrši nedopustiv pritisak na medije, te istaknulo kako HTV ne bježi od svojih pogrešaka, samo dan poslije Domagoj Novokmet, v. d. urednik Informativnog programa i Mirjana Rakić, v. d. urednica Prvog programa HTV-a, iz 'Dnevnika 3' smijenili su Katju Kušec, Denisa Latina i Ružicu Renić, javlja Jutarnji list.

Službeno HRT-ovci i dalje ponavljaju kako ne bježe od svojih pogrešaka, a neslužbeno Jutarnji doznaje da su Kušec, Latin i Renić smijenjeni zbog subotnjeg gostovanja Ruže Tomašić u 'Dnevniku 3'. Nastup te političarke, premijer je okarakterizirao šovinističkim ispadom i govorom mržnje, podsjeća Jutarnji.

Komentari (6)
Pogledajte sve

Dobro je, partijska stega je na visini, drugovi su sami prepoznali uljeze u svojim redovima i ekspresno ih odstranili kako se veliki vođa ne bi više ljutio i sazivao izvanredne presice.

Pa i HTV je skoro 20 iljada radnih mista ne boj se.Po meni najbolje da slucajni premijer i Slavko Linic odlucuju koga dovest ,a koga ne na HTV kao gosta.A ovima se stavlja na teret sto ne znaju citat misli valjda i sto bi gost mogao reci.Strava.

a sad ćemo vidit koliko su sposobni bez državne sise
još onog stankovića, koji hrt, to je pranje mozga, triba njih na minimalac i bez pretplate
jebbbbote di ode naša milijarda kuna , pa to je svake godine jedna hidroelektrana ili 20000 radnih mista minimalno

no biznis lajk partija biznis

http://www.vecernji.hr/vijesti/jos-jedan-govor-ingrid-anticevic-no-business-like-media-business-clanak-526494

New Report

Close