Horvatinčić u restrukturi, prodaje dio Cvjetnog malla

Autor: Darko Bičak , 05. prosinac 2016. u 22:00
Tomislav Horvatinčić/FOTO

Hoto grupa pred potpisivanjem je strateškog partnerstva.

Zagrebački građevinski poduzetnik Krešimir Horvatinčić odlučio je prodati dio svog poslovnog carstva. Potvrdio je to direktor marketinga Hoto grupe Krešimir Horvatinčić, preciziravši da uskoro namjeravaju prodati dio kompleksa Cvjetni na zagrebačkom Trgu Petra Preradovića, popularnom Cvjetnom trgu.

"Hoto Grupa je u postupku restrukturiranja svog poslovanja i uskoro zasniva strateško partnerstvo s uglednim međunarodnim investitorom. U sklopu tog partnerstva previđena je i kupoprodaja dijela portfelja naših nekretnina, konkretno dijela kompleksa Cvjetni pri čemu će se izvršiti i reorganizacija ljudskih resursa i njihov angažman na drugim segmentima poslovanja", istaknuo je Horvatinčić. Najavio je i "prenamjenu objekta Hoto Centar u Svetoj Nedelji u moderan medicinsko – poslovni centar koji će zahtijevati angažman novih ljudskih resursa".

"Držimo kako će postupak restrukturiranja poslovanja uskoro uspješno završiti, a Hoto Grupa nastaviti i dalje sa svojim uspješnim poslovanjem", dodao je Horvatinčić. Vlasnik Hoto grupe Tomislav Horvatinčić nepravomoćno je osuđen uvjetno na tri godine zbog pomorske nesreće u kolovozu 2011. kada je sa svojom jahtom usmrtio talijanski bračni par Salpietro.  Javnost je sablaznila činjenica da Horvatinčiću sudskom presudom nije oduzeta dozvola za upravljanje brodom, iako je registrirani višekratni prometni  prijestupnik. 

Komentirajte prvi

New Report

Close