Gradi se najmoderniji stadion i nogometni kamp u Hrvatskoj

Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Po mnogo čemu jedinstveni stadion zaintrigirao je javnost – bit će potpuno natkriven, a utakmice će se moći gledati i iz jaccuzija.

Na prvu zvučalo je kao utopija, skeptici su se podsmjehivali, politika se prepucavala, birokracija zamalo ugrozila priljev stranog novca, a nakon svega, obrisi novog stadiona i nogometnog kampa u Osijeku, na donedavno šikarom prekrivenom dijelu Pampasa, danas se jasno naziru.

Bit će dovršen do kraja 2020. Prvi je to veliki stadion koji se u Hrvatskoj gradi još od 1979. i otvorenja splitskog Poljuda. Po mnogo čemu jedinstveni stadion zaintrigirao je javnost – bit će potpuno natkriven, a utakmice će se moći gledati i iz jaccuzija.

– Stadion i nogometni kamp u Osijeku bit će nešto dosad neviđeno, ne samo u Hrvatskoj nego i puno šire – kaže Ivan Meštrović, suvlasnik i predsjednik NK Osijeka, piše Večernji list.

Komentari (3)
 • zorzi
  zorzi 12:47 19.8.2019.

  Bravo, samo naprijed. A raja kad je u pitanju Hrvatska, oponaša medije- defetizam&kukanje

 • zm1
  zm1 23:57 18.8.2019.

  Ako nastavi iseljavanje iz osijeka i slijedom iz slavonije , ne znam tko ce punit stadion i gkedati utakmice , jedino ce za utakmice reprezentacije bit odlican

 • All
  All 17:32 18.8.2019.

  E samo nam to jos fali !!!

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve