Globalni lider na tržištu luksuznih nekretnina otvorio ured u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 27. ožujak 2017. u 11:26
FOTO: Screenshot

Riječ je o najpoželjnijem brendu na tržištu luksuza, s tim da se pod luksuznim prvenstveno podrazumijeva doživljaj, a ne cjenovni razred.

Globalni lider na tržištu luksuznih nekretnina Sotheby’s International Realty Affiliates LLC potpisao je 25-godišnji ugovor o franšizi s hrvatskom tvrtkom Porta Stella-Luxury Real Estate d.o.o. s ciljem širenja ovog prestižnog brenda na tržište Europe te od danas započinje s radom Croatia Sotheby's International Realty sa sjedištem u Splitu.

Vlasnici Croatia Sotheby’s International Realtya su direktor Marko Pažanin te njegovi partneri, Pavel Kulajta i Ilona Mančíková koji su posljednjih godinu dana ujedno i vlasnici Sotheby's International Realty za područje Češke, sa sjedištem u Pragu. Osim splitskog ureda, kroz naredne dvije godine planira se širenje poslovanja na Dubrovnik te druga priobalna područja koja su zanimljiva stranim investitorima kao što su Istra i Opatija.  

Riječ je o najpoželjnijem brendu na tržištu luksuza, s tim da se pod luksuznim prvenstveno podrazumijeva doživljaj, a ne cjenovni razred.

“Obzirom na razvoj hrvatskog tržišta luksuznih nekretnina, prepoznali smo pravi trenutak za otvaranje našeg prvog ureda“, izjavio je Philip White, predsjednik i izvršni direktor tvrtke Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. “Predivna hrvatska obala s otocima nudi život uz more u većim priobalnim gradovima što se u potpunosti uklapa u našu viziju razvoja brenda. Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što mogu zaželjeti dobrodošlicu Croatia Sotheby’s International Realtyu u našu mrežu agencija za promet luksuznim nekretninama” , rekao je.

Sotheby’s International Realty posluje diljem svijeta s oko 20.000 suradnika putem 850 ureda u 65 država i teritorija. Nekretnine u ponudi Croatia Sotheby’s International Realtya promovirat će se i putem globalne web stranice sothebysrealty.com, a trenutna ponuda nekretnina u Hrvatskoj može se pogledati na www.sothebysrealty.hr . Hrvatski ured i njegovi klijenti osim navedene web stranice s globalnim dosegom koristit će i prednosti suradnje sa Sotheby's aukcijskom kućom i  marketinškim aktivnostima koje Sotheby’s International Realty provodi u najrelevantnijim svjetskim medijima i tržištima. 

Komentirajte prvi

New Report

Close