FOTO: SPAR otvorio novi supermarket u investiciji vrijednoj više od 45 milijuna kuna

Autor: Poslovni.hr/Hina , 07. lipanj 2018. u 11:02
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Pritom su zaposlili 42 radnika.

Trgovački lanac SPAR Hrvatska otvorio je u četvrtak prvi supermarket u Labinu, ujedno peto prodajno mjesto u Istri, a investicija je vrijedna više od 45 milijuna kuna, objavili su iz SPAR-a.

Kupcima su na usluzi 42 djelatnika, dok će ih tijekom turističke sezone, s povećanim brojem kupaca, u poslovnici raditi i više od 60.

"Otvorenjem SPAR-a u Labinu nastavljamo širenje u Istri, a vrijednost ove investicije je preko 45 milijuna kuna, što je dio naših ovogodišnjih ulaganja koji iznose gotovo 400 milijuna kuna“, poručio je u priopćenju predsjednik Uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl.

Novootvoreni supermarket se prostire na 1.261 četvornih metara prodajne površine, a ima i 125 parkirnih mjesta u garaži i na vanjskom parkingu.

Prilikom otvaranja novog supermarketa Fenzl je uručio donaciju od 50 tisuća kuna Centru 'Liče Faraguna', ustanovi koja se bavi odgojem i obrazovanjem djece s poteškoćama u razvoju.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Ekološka osviještenost uz Kimbino

Inače ne kupujem u SPAR-u ali pošto sam iz Labina lijepo je vidjeti da se otvaraju veliki supermarketi i ovdje u Istri. Posebno mi je drago jer je sin jedan od tih 42 radnika koji su zaposleni, pa možda započnem kupovati i u SPAR-u. Inače prije nego idem u kupovinu pregledam sve kataloge online da vidim koji su najpovoljniji i kakva im je ponuda za taj tjedan. Pošto iz nekog razloga ne dostavljaju kataloge u mojoj ulici, koristim Kimbino[/url] gdje su izlistani aktualni katalozi svih shopova, pa ak je tko zainteresiran slobodno neka pogleda.

New Report

Close