FOTO: SPAR otvorio novi supermarket u investiciji vrijednoj više od 45 milijuna kuna

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Pritom su zaposlili 42 radnika.

Trgovački lanac SPAR Hrvatska otvorio je u četvrtak prvi supermarket u Labinu, ujedno peto prodajno mjesto u Istri, a investicija je vrijedna više od 45 milijuna kuna, objavili su iz SPAR-a.

Kupcima su na usluzi 42 djelatnika, dok će ih tijekom turističke sezone, s povećanim brojem kupaca, u poslovnici raditi i više od 60.

"Otvorenjem SPAR-a u Labinu nastavljamo širenje u Istri, a vrijednost ove investicije je preko 45 milijuna kuna, što je dio naših ovogodišnjih ulaganja koji iznose gotovo 400 milijuna kuna“, poručio je u priopćenju predsjednik Uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl.

Novootvoreni supermarket se prostire na 1.261 četvornih metara prodajne površine, a ima i 125 parkirnih mjesta u garaži i na vanjskom parkingu.

Prilikom otvaranja novog supermarketa Fenzl je uručio donaciju od 50 tisuća kuna Centru 'Liče Faraguna', ustanovi koja se bavi odgojem i obrazovanjem djece s poteškoćama u razvoju.

Komentari (1)
  • dario0706
    dario0706 15:29 4.2.2019.

    Inače ne kupujem u SPAR-u ali pošto sam iz Labina lijepo je vidjeti da se otvaraju veliki supermarketi i ovdje u Istri. Posebno mi je drago jer je sin jedan od tih 42 radnika koji su zaposleni, pa možda započnem kupovati i u SPAR-u. Inače prije nego idem u kupovinu pregledam sve kataloge online da vidim koji su najpovoljniji i kakva im je ponuda za taj tjedan. Pošto iz nekog razloga ne dostavljaju kataloge u mojoj ulici, koristim Kimbino [kimbino.hr] gdje su izlistani aktualni katalozi svih shopova, pa ak je tko zainteresiran slobodno neka pogleda.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve