Exsto media – agencija s certifikatom bonitetne izvrsnosti

Autor: Marta Duić , 30. listopad 2014. u 08:51
Fotografija: Thinkstock

Prvenstveno su specijalizirani za vanjsko oglašavanje, pritom pomažu klijentima da iskoriste ogromne prednosti vanjskog oglašavanja te su kvalitetan izvor za lokalne, regionalne i nacionalne kampanje bilo da se radi o promociji proizvoda, branda, eventa ili usluge

Biti prepoznat kao pouzdan, siguran i poželjan partner, želja je svih uspješnih poduzeća. S ciljem unapređenja kvalitete poslovanja u Hrvatskoj, tvrtka Bisnode započela je s projektom certificiranja poslovnih subjekata koji su svojim dugogodišnjim poslovanjem zaslužili biti ocijenjeni kao izvrsni. Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti tvrtke. Certifikat je službena potvrda koja je rezultat analize financijskih izvještaja za prošlu godinu te ujedno i prognoza uspješnosti u poslovanju za narednih 12 mjeseci.

Exsto media je agencija za promidžbu osnovana 2007 godine. Prvenstveno su specijalizirani za vanjsko oglašavanje, pritom pomažu klijentima da iskoriste ogromne prednosti vanjskog oglašavanja te su kvalitetan izvor za lokalne, regionalne i nacionalne kampanje bilo da se radi o promociji  proizvoda, branda, eventa ili usluge. Posluju na domaćem tržištu, tržištu BiH te Slovenije. Oslanjajući se na kvalitetan kadar koji danas broji tim od pet djelatnika, te na pomno odabrane kooperante i dobavljače, uspjeli su osigurati stalan rast broja klijenata pa tako i prihoda. U nastavku donosimo intervju sa Slavenom Kovačevićem, direktorom agencije Exsto media koja je ponosni vlasnik certifikata bonitetne izvrsnosti.

Predstavite se, koju funkciju obnašate i kako dugo?

Obnašam funkciju direktora poduzeća od 2009. godine. S obzirom na dinamiku poslovanja i stalne izazove, sve zadatke u suradnji sa svojim timom  obnašam s velikim zadovoljstvom što uvelike utječe i na uspješnost realizacije svih planiranih projekata. Stalno osobno usavršavanje i usavršavanje ostalih djelatnika prati i konstantan rast poduzeća.

Što za Vas znači činjenica da je Vaše poduzeća postalo nositeljem Certifikata bonitetne izvrsnosti za ovu godinu?

Nositeljem Certifikata bonitetne izvrsnosti za 2014 godinu, ( isti smo zaslužili i za 2013 godinu), dokazali smo da smo važan subjekt na tržištu te da se svi postojeći i budući klijenti i dobavljači mogu osloniti s velikom sigurnošću i povjerenjem da ćemo sve planirane zadaće ispuniti kvalitetno i u zadanim rokovima. Isto tako dokazuje i da se upornost u radu prethodnih godina i te kako isplatila.

Kako dolazite do novih kupaca i poslovnih partnera te kakve su reakcije na činjenicu da posjedujete Certifikat bonitetne izvrsnosti?

Do novih klijenata dolazimo prvenstveno putem preporuka, zatim direktnim kontaktom željenih poslovnih partnera te putem raznih vrsta oglašavanja. Reakcije na posjedovanje Certifikata bonitetne izvrsnosti pritom klijentima uvelike olakšava odluku o početku realizacije poslovne suradnje.

Čime smatrate da ste zavrijedili poštovanje svojih klijenata i partnera?

Poštovanje klijenata i partnera smo zavrijedili prije svega pravovremenim i kvalitetnim izvršenjem svih obaveza definiranim u planiranim projektima. S time smo klijentima i partnerima osigurali sigurnost i mirnoću te kvalitetan oslonac kod realizacije projekata.

Što biste istaknuli kao Vaš najveći poslovni uspjeh?

Za svoj najveći poslovni uspjeh bih svakako naveo stalan i uvjerljiv rast klijenata, djelatnika te na kraju i prihoda našeg poduzeća čime smo i osigurali Certifikat bonitetne izvrsnosti. Tu je potrebno naglasiti da isto ne bi bilo moguće bez kvalitetnih suradnika.

 

Bisnode Hrvatska, vodeći je ponuđač poslovnih informacija u Hrvatskoj i dio međunarodne grupe Bisnode AB, najvećeg europskog ponuđivača poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu. Uz usluge koje omogućavaju donošenje mudrih poslovnih usluga, Bisnode provodi međunarodni projekt certificiranja najboljih poslovnih subjekata koji su zahvaljujući svim dobrom poslovanju stekle pravo nositelja Certifikata bonitetne izvrsnosti.  Jednu od takvih uspješnih poslovnih tvrtki prepoznatu od strane Bisnode tima upravo ste upoznali.

Komentirajte prvi

New Report

Close