Ekološki socijalni forum želi Goli otok pretvoriti u europski gay resort

Autor: Agencija VLM , 15. rujan 2014. u 16:25
Foto: Petar Glebov / Pixsell

Riječ je o projektu ‘Goli otok – European Gay Resort Croatia’, odnosno ideji da se na tom otoku razvije specijalizirana turistička ponuda za LGBT.

Među pristiglim inicijativama za revitalizaciju Golog otoka na adresu Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom našao se i projekt udruge Ekološkog socijalnog foruma iz Rijeke. Riječ je o projektu 'Goli otok – European Gay Resort Croatia', odnosno ideji da se na tom otoku razvije specijalizirana turistička ponuda za LGBT ('gay' i 'lesbian'/homoseksualni parovi i pojedinci) turističko tržište, kao ciljnu skupinu kojoj Hrvatska do sada nije bila jedna od primarnih destinacija. S istom su se idejom prije godinu dana obratili ministru turizma Lorencinu, no ostali su bez odgovora, kazao nam je predsjednik udruge Aljoša Babić.

– Već smo tada predlagali da se jedna nekretnina namjeni za realizaciju toga projekta. Shvatili smo da je Goli otok idealna destinacija, nenaseljena, čime bi se izbjegla reakcija lokalnog stanovništva, a s druge strane dovoljno blizu drugim otocima, Krku, Rabu i kopnu. Podržavamo i druge ideje o revitalizaciji Golog otoka i razmišljanje da se ondje otvori memorijalni centar, no ne vidim koga bi to u Europi zanimalo da je ondje nekada bio zatvor Informbiroa, to je naša lokalna stvar. Pokazalo se da upravo treba razvijati destinacije na kojima se okupljaju ciljane grupe, kao na Zrću, prilika je to da Hrvatska pokaže svoju otvorenost – kazao je Babić.

Komentari (7)
Pogledajte sve

a-da-od-aushwitza-napravimo-klub-swingera ?

a-od-jasenovca-novo-zrce ?

Ekološki socijalni forum iz Rijeke želi homoseksualce poslati na Goli otok. Ozbiljno.
Ne šalimo se.
Naravno, ne baš u onom smislu u kojemu su to radili njihovi ideološki očevi i djedovi.
Jer, ne zaboravimo, homoseksualci su bili jednako onoliko “antisocijalistički elementi” i “nositelji dekadentnih zapadnih tendencija” koliko su to bili i “kulaci”, narkomani, građanska srednja klasa – “buržuji” i brojne druge kategorije stanovništva.
Možda i više.

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/132585-a-da-od-aushwitza-napravimo-klub-swingera-a-od-jasenovca-novo-zrce.html

Resort Goli k. Zbog tebe bih tucao kamen. Majko mila kome pada na pamet da oskrnavi sve žrtve koje su tamo skončale

Bolje bi bilo da gay resort naprave na Pantočaku .

da to je idealno mjesto za pedere ,lezbe ,transvestite itd , jer eto nemaju se gdje pariti jadni , pa ćemo mi kao najbolja i najuzornija PEUčlanica dati komad svoje teritorije za sveopći boljitak te nakaradne i deformirane ljudske zajednice .Naravno da mi to objeručke prihvaćamo i gradit čemo Pederoresort te dajemo svoj teritorij za širenje i uvoz svih prosperitetnih boleština poput SIDE,sifilisa tripera i ebole ,jer ćemo na taj naćin zaposliti svekoliko pučanstvo u Hrvatskoj. “NAŠA” jedina uzdanica je Farmaceutska industrija i lijekovi su najvažnija privredna grana u Hrvata jer PLIVA je naša najvažnija firma ,doduše vlasnici su Židovi koji su je kupili od Smrad -nadera unaprijed su mislili kako bi nas Hrvate izlječili od turističkog holokausta ,a oni su mora se priznati ipak naši najveći” prijatelji to se zna ,jer oni su cijepljeni HRVATI JOŠ OD STAROG EGIPTA OBZIROM DA JE IMHOTEP NJIHOV GLAVNI IDELOG BIO HRVAT KATOLIK rođen od oca Štefa i majke Bare u Desnim Štefankima . Obzirom da su svi naši predsjednici i ostali državnici slugani u službi masonske politike koja razara tkivo Hrvatske ,uskoro ćemo dobiti i Predsjednicu bez jaja ,tj sa jajnicima jer Hrvatskoj ne trebaju jaja ,a što če nam to, ionako drugi odlučuju što Ćemo raditi i kako ćemo živjeti te gdje ćemo naseliti PN.tj pederonaciju jer eto što mi Hrvati znamo što su to pederi .Vrlo je vjerojatno da čemo dobiti Pederski resort sa PEU zvijezdicama te čemo primiti Nobelovu nagradu za avantgardnu pederokraciju i mir u svijetu .Samo naprijed Goli otok je središte Pedera svih naroda i narodnosti ,pa čemo i na ulazu naqpisati Pederi i Lezbe svih naroda i narodnosti ujedinite se u Pederskoj Uniji i dobro nam došli željno smo vas isćekivali na našoj lijepoj obali..

Ekološki je kad ga spraše u tuđu guzicu?

New Report

Close