Dva hrvatska grada među najjeftinijim europskim gradovima za odmor

Autor: Poslovni.hr , 13. lipanj 2017. u 10:23
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Našla se tu i Bratislava, gdje ćete za jednu noć u prosjeku potrošiti 36 funti (oko 300 kuna), baš kao i u Ateni i Rigi.

Uoči ljetnih mjeseci svi pokušavamo odlučiti kamo ćemo otići na odmor. Sve je više onih koji traže jeftinije destinacije izvan granica svoje domovine kako bi godišnji odmor proveli istražujući nova mjesta, zemlje i ljude. 

Ako ostajete u Europi, dobro je znati koje su destinacije najjeftinije. Među 25 najjeftinijih gradova u Europi, na popisu Standarda našla su se i čak dva hrvatska grada, Zagreb i nešto skuplji Zadar, piše Večernji list.

Želite li provesti noć u Zagrebu, prosječno ćete potrošiti 32 funte, odnosno oko 260 kuna, a u Zadru 36,50 funti, odnosno oko 306 kuna. I gradovi iz susjednih zemalja, poput Ljubljane i Beograda, također su na popisu. 

Našla se tu i Bratislava, gdje ćete za jednu noć u prosjeku potrošiti 36 funti (oko 300 kuna), baš kao i u Ateni i Rigi. Uštedjet ćete ako odete u Istanbul jer ćete tamo potrošiti u prosjeku 27 funti (oko 226 kuna), baš kao i u Beogradu. 

Komentirajte prvi

New Report

Close