Borković umjesto Grbavca u NO-u HT-a

Hrvatska 11.4.2012. 22:00 Tin Bašić

Fond hrvatskih branitelja zatražio je u srijedu da Branko Borković “Mladi jastreb” zamijeni Damira Grbaca u Nadzornom odboru Hrvatskog telekoma.

U protuprijedlogu za Glavnu skupštinu dioničara HT-a Braniteljski fond je u jednoj rečenici skromno postavio svoj zahtjev da umjesto predsjednika Uprave Raiffeisen mirovinskog fonda predlažu člana Upravnog odbora tog fonda. Borković u kratkoj izjavi za Poslovni dnevnik tvrdi da su se na taj korak odlučili jer žele bolje upravljati svojom imovinom. “Imamo sedam posto dionica HT-a i želimo nadzirati tu kompaniju. To je naša imovina i stalo nam je do nje”, rekao je Borković i podsjetio da je Fond branitelja i prije je tražio člana NO-a, no iz raznih političkih kalkulacija bio je odbijen.

Seminari

  1. Ključne riječi
  2. Fond hrvatskih branitelja (Fond HB)
  3. HT (Hrvatski Telekom d.d.)
Komentari ( 1 )
  1. Momulo
    Momulo 13:09 14.4.2012.

    Kako posluje i kako se upravlja imovinom fonda Hrvatskih branitelja vidi se iz cijene udjela koju ima fond. Oćigledno je da netko ima interesa da je cijena udjela mala i da branitelji prodaju udjele zbog straha da će na kraju izgubiti i ono malo što imaju. Kao branitelj i član fonda podržavam Borkovića i nadam se da će vlada sukladno zakonu prebaciti i ostale udjele koje po zakonu mora prebaciti u fond, a ne dionice Vijesnika koje su još i više doprinjele smanjenju udjela al oćigledno da je to nekome u interesu.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati

Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje!

Prijavi se ovdje!

Povratak na vrh