Bandić za održavanje fontana daje 20 milijuna kuna

Foto: Marko Prpic/PIXSELL Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Uvjet je da su u tri godine pružale slične usluge u vrijednosti od pola milijuna kuna bez PDV-a.

U održavanje zagrebačkih fontana, koje gradonačelnik Milan Bandić posljednjih godina, unatoč kritikama struke i javnosti, nastoji razvijati i promovirati kao jedan od prepoznatljivih simbola metropole, u naredne četiri godine izdvojit će se 20 milijuna kuna.

Tolika je procijenjena vrijednost koju Grad u upravo raspisanom javnom natječaju namjerava osigurati za uredno servisiranje i popravke svih postojećih fontana.

Iz  natječaja, koji je otvoren do 12. prosinca, saznaje se kako je namjera angažirati tri tvrtke, a održavat će ukupno 50 fontana.

S odabranim tvrtkama koje dostave ekonomski najpovoljnije ponude Grad će potpisivati okvirne sporazume, a usluge od njih tijekom predviđenog razdoblja naručivat će se sukcesivno, pisanim narudžbenicama.

Jedan od uvjeta kojeg potencijalni partneri u ovom poslu za Grad moraju zadovoljiti jest dokaz da su u ovoj, te u prethodne tri godine pružale slične usluge u vrijednosti od najmanje pola milijuna kuna bez PDV-a. 

Komentari (2)
  • malimllr
    malimllr 17:54 15.11.2017.

    nije kum dugme

  • Muzakus
    Muzakus 21:31 14.11.2017.

    Kad bi bar na nesto ličile te fontane, no dizajn im je totalno bezidejan, niš posebno. Kad bih dosao u grad turisticki ne bih platio ni tramvajsku kartu da me odvede do njih. Gradonacelnikovi ljudi bi trebali malo prošvrljati europskim gradovima da dobiju pokoju ideju.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve