Bandić: 'Svatko tko u hrvatskoj politici nešto vrijedi bio je najmanje tri mjeseca u zatvoru'

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Na pitanje o obavijesti korisnicima zagrebačkog Hipodroma da se do prosinca moraju iseliti i isprazniti štale, gradonačelnik je kazao kako je to privatan problem te da privatni konji nisu njegova briga.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozvao je novinare u subotu na "susret na terenu", na jednom od aktualnih gradskih gradilišta – gradilištu sljemenske žičare.

Bandić je najavio da će veliki projekti, žičara i rotor, do polovine iduće godine biti završeni, piše RTL.

"Probat ćemo dovršiti za Dan grada Zagreba, a do tada bi trebao i rotor biti gotov", rekao je Bandić.

Na pitanje novinara je li mu u 19 godina vladavine najgori bio boravak u istražnom zatvoru u Remetincu, Bandić je odgovorio da ''svatko tko u hrvatskoj politici nešto vrijedi, bio je najmanje tri mjeseca u zatvoru''.

Na pitanje o obavijesti korisnicima zagrebačkog Hipodroma da se do prosinca moraju iseliti i isprazniti štale, gradonačelnik je kazao kako je to privatan problem te da privatni konji nisu njegova briga.

KorisniCI Hipodroma iznenadila je obavijest da moraju napustiti hipodrom i isprazniti štale, odnosno odvesti konje do početka prosinca 2019. godine. Zasad nije poznato gdje bi se trebali preseliti.

Komentari (7)
 • All
  All 13:41 2.6.2019.

  Naravno, u našoj državi čim si veći bandit i nesposbnjaković guraš se na višu poziciju. E sad dokle će to prolaziti …. Koliko vidimo uskoro ce svi iole sposobniji/pametniji zavrsiti izvan drzave …

 • Barbosa
  Barbosa 18:13 1.6.2019.

  Lopovi i prevaranti će htjeti važne državne funkcije. A demokracija će im to dati
  Sokrat (470. – 399. pr. n.e.)

 • verdi
  verdi 16:39 1.6.2019.

  Kirin


  Budaleeeee…….HS2000 bi ovaj problem učinkovito rješio!

  e kad bi to tako bilo mogli bi i njihovog gazdu pitati gdje je nestalo u onim burnim vremenima onih 2-3000 cijevi koje su posle nalazili diljem evrope. nepristojno je pitati za početni kapital.
Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve