Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Vlada sprema strože kažnjavanje ranijeg odlaska u mirovinu i pomiče dobnu granicu za umirovljenje
Pretraživanje
Dionička društva
Velika je mogućnost i da će promjene koje će za koji tjedan predstaviti Vlada biti slične, ako ne i identične onom što je Europskoj komisiji krajem prošlog travnja poslala Vlada Tihomira Oreškovića.
Jovan 21.8.2014.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
100%

nema od tog ništa, nama treba povećat zaposelonost u državi za barem 200 000 novih radnih mjesta, a ne ljude mrvcarit da rade do 70 godina.

plavac1 16.4.2012.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
100%

Da bi se povečala zaposlenost treba diči konkurentnost i otvarati radna mjesta a za to bi najbolje bilo devalvirati kunu jer se mi očito nismo spremni mijenjati, ali tko se usudi dirati u kunu…i zato nema tvornica…
tako da nam mladi radno sposobni ljudi odlaze za radnim mjestima u inozemstvo a ni ovi Sirijci neče u HR, nemožemo ispuniti kvotu za primitak Sirijaca jer ni oni ne žele ovdje..

hromax 7.5.2010.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
-

Poltroni smrdljivi. Oni su sebi isposlovali nigdje viđene uvjete za stjecanje visokih saborskih mirovina, a obična rulja bi trebala crnčiti do sedamdesete.

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser !

speculator 24.7.2014.
Dugotrajni korisnik
Srednji krug prijatelja
-

Što vrijeme više odmiče i što se više pokazuje pravo lice kapitalizma,sve mi se više sviđa ex socijalistička Republika…Svaka čast kapitalizmu,demokraciji i slobodama koje dopušta,ali,sve to skupa proizvodi mnogo,previše sirotinje,nesretnih ljudi…S jedne se strane gomila kapital,a sa druge siromaštvo,i tome kraja nema…

miroks 5.2.2013.
Dugotrajni korisnik
-

Ludog svijeta i ludih političara.Apsurdno je da se 65 godišnjaci moraju podvrgavati sist.pregledima jer su prestari za upravljanje mot.vozilima.

Romel 6.9.2007.
Dugotrajni korisnik
-

Koji su to poslovi koje će raditi 67-70godišnjaci puno radno vrijeme?