FOTO: Zagrebački zoološki vrt dobio novo ruho

Naslovnica Forum Komentari članaka FOTO: Zagrebački zoološki vrt dobio novo ruho

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Nevjerojatan iznos. Kako je to EU financirao, valjda su prvo i poslije provjerili da li si ukupni iznos i utrošeno drže vagu. Teško je ne reći da ovdje opet netko ne vidi priorite po pitanju onog što bi Grad Zagreb najprije trebao raditi, dakle što bi trebalo biti na popisu prioriteta gore a što na začelju. Zoološki vrt, fontane i slični projekti su prilično visoko na vrhu, a ovaj grad pokriva širok teritorij gdje još nema niti elementarne infrastrukture a svejedno se tamo može recimo graditi, dok se recimo vani samo može graditi gdje već postoji elementarna infrastruktura. Prioriteti, pa iznosi, pa odgovornost …

uglavnom: raspustite te vrtove, oslobodite životinje, držati životinje u logoru je odvratno.

...povijest se ponavlja...

Super! Pozitivna priča na kojoj rade predani zaposlenici ZOO i brojne male firme! Zagreb bi imao više ovakvih priča da Banderas ne drži šapu nad svime i ne voli lovu koju ne može “kontrolirati”!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.


Super! Pozitivna priča na kojoj rade predani zaposlenici ZOO i brojne male firme! Zagreb bi imao više ovakvih priča da Banderas ne drži šapu nad svime i ne voli lovu koju ne može "kontrolirati"!

super. ajmo onda tebe u kavez, pa u afriku među lavove neka te velike mačke gledaju i proučavaju. i tako ostani čitav život, dovest ćemo ti i neku debelu ružnu babu i tjerati te da ju oplodiš, a sve kako bi lavovi vidjeli vaše mladunče…zaista lijepo kako ti promatraš ovu priču…da si čovjek, osudio bi mučenje životinja u svrhu stjecanja love, a ovako, nisam ni očekivao da će se ovdje naći više od 2-3 forumaša koja će ustati u zaštitu onih koji nemaju pravo glasa.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close