Izvanredni povjerenik Vlade za Agrokor zarađuje duplo više od premijera

Naslovnica Forum Komentari članaka Izvanredni povjerenik Vlade za Agrokor zarađuje duplo više od premijera

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Bolje platiti osobu i 100.000 ako zaradi više od toga nego 100 a ne vrijedi ni toliko. A sad, koliko vrijedi to ne želim nagađati.

Šta je tu sporno!? Isplacuje Agrokor a ne taj niskonakladni tjednik. Kako to da ne istražuju kako je nekadasnji vlasnik i urednik tog tjednika koji je nastradao imao u svom portfelju automobile Lexus i Bentley,vilu u Zagrebu na Ribnjaku,a čak čekao i avion i to sve od tjedne naklade na malom hrvatskom tržištu!?

Najveći mu je uspjeh što je osvojio Tončicu Čeljusku ona je slaba na problematične tipove.

Malo, za takav zadatak!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Čini mi se puno s obzirom da se nije pokazao nešto sposoban…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Rahmetli Nacioinal,tjednik niske tiraže i treće razrednih nivinara još uvijek žive u lažima samoupravnog drpinizma. Diplomanti Kumrovečke škole ne znaju relaciju tržišne ekonomije i menedžerskih primanja.Trolanje na naslovnoj stranici prodaje njihovo mizerno izdanje…nedostatno za nekadašnji standard rahmetlije Pukanića.

Što je gornje prema prijedlogu točke 4 Odluke od bonusu predsjednika uprave ZABE za 2016 u iznosu od 2,721,492kn tj. bonus mu je 2,7miljuna kuna….he he he…di su sad ovi iz udruge Franak…

New Report

Close